Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Μην αρρωστήσετε



"Ο εφαρμοστικός νόμος περιλαμβάνει ακρωτηριαστικές διατάξεις, που οδηγούν σε πλήρη ισοπέδωση τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους Έλληνες πολίτες" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας και καλεί τα μέλη του σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου.

"Η τροϊκανής έμπνευσης υποχρεωτική αναγραφή της δραστικής ουσίας από τους γιατρούς, αρχής γενομένης την 1-3-2012 και η επιλογή από το φαρμακοποιό του φθηνότερου γενόσημου φαρμάκου, ανατρέπει πλήρως τους κανόνες ασφάλειας στην παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης" αναφέρει ο ΙΣΑ στην ανακοίνωσή του και καλεί τους γιατρούς να συμμετάσχουν στην έκτακτη πανιατρική συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή και στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων τής χώρας, στην πλατεία Συντάγματος, την Τετάρτη, στις 18:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...