Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ - ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΙΝΕΣ- ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ.!!!!!!!!!!!

Το κειμενο αυτο απευθυνεται σε ολους αυτους που μεσα απο την ανυπαρξια της οντοτητας τους, την οποια προσπαθουν να επιβεβαιωσουν μεσω  καποιων μεθοδων οι οποιες μονο ''αντρικες''  και ''τιμιες''δεν μπορουν να χαρακτηριστουν και μεσω των οποιων νομιζουν, οτι πετυχαινουνε δυο πραγματα.
Το ενα ειναι η ''αυτοεπιβεβαιωση'' οτι υπαρχουν και το αλλο οτι ''νομιζουν'' κανοντας κατινιες και χρησιμοποιωντας ''γκεμπελικες'' μεθοδους οτι θα βλαψουν ( και δεν με νοιαζει εαν αυτο ειναι παραπλευρη απωλεια  και δεν ειναι ο αντικειμενικος τους στοχος ) το κινημα  ΑΛ.ΑΝΥ.Α.
Σε λεπτομερειες δεν θα μπω, γιατι αυτες καθολου δεν ενδιαφερουνε τη δεδομενη στιγμη οσους δεν ειναι αμεσα ''ενδιαφερομενοι'. Αυτοι στους οποιους απευθυνομαι γνωριζουν παρα πολυ καλα τι εννοω και ξερουν ακριβως τι εχουν κανει.
Αυτο που δεν ξερουν ομως ειναι οτι το κινημα μας δεν ειναι το ευκολο θυμα στις ηλιθιες προθεσεις και πρακτικες τους. Ισως η αρχικη μας θετικη σταση και το ανοιγμα μας προς ''ολους'' με χωρις καμμια διαθεση ''αμυντικων εφεδρειων', να ''παρεξηγηθηκε'' απο αυτους και να τους εκανε να νομιζουν οτι βρηκανε ενα ακομη ''παιχνιδακι'' γα να προσθεσουνε στο παλμαρε τους.
Τους πληροφορω λοιπον οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι. Δυστυχως γι'αυτους διαλεξαν λαθος στοχο και θελω με παρα πολυ μεγαλη ''αγαπη'' προς ολους αυτους να τους προειδοποιησω , οτι το παιχνιδι τελειωσε και θα πρεπει να το καταλαβουν ολοι. Το κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α δεν ειναι διατεθειμενο να πεσει σε παγιδες και τερτιπια αυτων των ''τοσοδουληδων'' και τους απαντω οτι απο δω και στο εξης δεν θα ''παιζει'' τις κουμπαρες με κανεναν και για κανεναν λογο!!!!!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...