Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛ.Α ΝΥ.Α . 2/4/2012

Τη Δευτερα 2/4/2012, στα δικαστηρια της Σχολης Ευελπιδων, δικαζονται οι συναγωνιστες του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α, οι οποιοι συνεληφθησαν για την τοτε δραση τους (σαν πρωην μελη) του ''δεν πληρωνω'' στη  Δ.Ε.Η Καλλιθεας και επειτα απο αναιτια επιθεση και συλληψη τους απο τις δυναμεις των ΜΑΤ.                                                                                                                                 
Καλουμε ολους οσους αγωνιζονται στο δρομο για το δικαιωμα της ελευθεριας και την ''καθιερωση'' της δημοκρατιας στο τοπο, αλλα και οσους αρνουνται τη προσπαθεια φιμωσης της ελευθερης εκφρασης και παλης, σε συμπαρασταση των μελων του κινηματος, αλλα και των πρωην συναγωνιστων του ''δεν πληρωνω''. Θελουμε δε να τονισουμε, οτι μια απο τις θεμελιωδεις αρχες  του κινηματος μας, ειναι το γυρισμα της πλατης σε καθε προσπαθεια  εκφοβισμου και εκβιασμου της ελευθερης συνειδησης, που σκοπο εχουν να γινουν τροχοπεδη σε ολες τις μορφες δρασης, καμπτοντας το φρονημα και την αγωνιστικοτητα των μελων μας.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΑΓΩΝΕΣ.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...