Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ!!!!!



ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο XUBAN.
(WE ARE ALL SPANISH! WE ARE ALL XUBAN! TODOS)!!!!!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στον ισπανικό λαό για την απεργία της 29ης Μαρτίου και για την κρατική καταστολή που υπέστη. Την μέρα της απεργίας εκατοντάδες χιλιάδες ισπανών πλημμύρισαν τους δρόμους και τις πλατείες όλων των πόλεων της χώρας ενάντια στις εργατικές μεταρρυθμίσεις και τα οικονομικά μέτρα. Η αστυνομία, απάντησε με άγρια, αλόγιστη βία στέλνοντας δεκάδες βαριά τραυματίες στο νοσοκομείο.
Ο Xuban, 19χρονος φοιτητής από την Βιτόρια (χώρα των Βάσκων) βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με εγκεφαλική βλάβη από πλαστικές σφαίρες στο κεφάλι.
Διονυσίου Αεροπαγίτου 21,πλησίον σταθμού μετρό Aκρόπολης, με Ισπανικές σημαίες,τύμπανα,σφυρίχτρες.

( Με λίγα λόγια λέει ότι η αστυνομία δήλωσε ότι ο Xuban χτύπησε όταν έπεσε τρέχοντας και έτσι έπαθε τον κρανιακο-εγκεφαλικό τραυματισμό. Τα κοινωνικά δίκτυα το περιγράφουν διαφορετικά "Ενώ κολλούσαν αυτοκολλητάκια και μοίραζαν φυλλάδια προπαγάνδισης στη ζώνη του Ekialde, έφτασαν αστυνομικά φορτηγά και άρχισαν να πυροβολούν πλαστικές σφαίρες. Ο νέος έπεσε κάτω από τρικλοποδιά. Η οικογένεια και οι μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι η αστυνομία τον έριξε στο έδαφος με χτυπήματα από γκλομπ και στη συνέχεια του ρίξανε πλαστική σφαίρα στο κεφάλι εξ' επαφής" Λένε ακόμα ότι πριν από αυτό τον ανάγκασαν να καταπιει αυτοκόλλητο προπαγάνδισης της Απεργίας!!!!!!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...