Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ; ΠΟΣΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΙ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!



ΒΙΝΤΕΟ: Στον 6ο μήνα αγώνα οι απεργοί Χαλυβουργοί

ΒΙΝΤΕΟ: Στον 6ο μήνα αγώνα οι απεργοί Χαλυβουργοί
Στον έκτο μήνα μπαίνει ο ηρωικός αγώνας των απεργών της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» του Ασπροπύργου. Είναι ο πιο μακροχρόνιος και δυναμικός αγώνας που έχει δοθεί από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα και ίσως ο αγώνας που δέχτηκε την πιο πλατιά λαϊκή συμπαράσταση.
Γι’ αυτό και το αποτέλεσμά του θα έχει ιδιαίτερη σημασία. Μπορεί αυτές οι κινητοποιήσεις να έχουν εξαφανιστεί από όλα τα ΜΜΕ –εξαίρεση ο «Ριζοσπάστης» και η τηλεόραση του «902″» απ’ όπου είναι και το βίντεο που παραθέτουμε- αλλά o αγώνας τους έχει κάνει το γύρο του κόσμου και οι απεργοί Χαλυβουργοί έχουν στο πλευρό τους εργάτες από πολλά μέρη της γης.
Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι το σωματείο εργαζομένων στην Χαλυβουργία πραγματοποιεί νέα συναυλία αλληλεγγύης έξω από την είσοδο του εργοστασίου καλώντας τον λαό σε μαζική συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...