Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΡΗΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ.... ''ΛΥΓΙΣΑΝ''.... ΤΑ "ΑΛ.ΑΝΥ.Α", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!!!!!!!!!

Ενα συγκλονιστικό βίντεο. Μια αφήγηση που ''λύγισε'' όσους ήταν παρόντες και αναδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής, αλλά και την περηφάνεια, μιας Ελληνίδας πολύτεκνης μητέρας. Μια κατάθεση ψυχής αλλά ταυτόχρονα και ενα ηχηρό μήνυμα, σε ολους οσους επιδιώκουν την εξαθλίωση και τον αφανισμό της Ελληνικής οικογένειας, αλλα και σε οσους δέχονται ακόμη χωρίς αντίσταση, τους εκβιασμούς και την κρατική τρομοκρατία. Δεν πίστευαν οι άγγλοι δημοσιογράφοι αλλά και το συνεργείο του KONTRA CHANNEL, τις καταγγελίες και τα λόγια που έβγαιναν απο τα τα χείλη, αλλά και την ''ψυχή'' της νεαρής μητέρας. Και βέβαια, μια ακόμη σημαντική κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς απο τα μέλη του κινήματος "αλ.ανυ.α", που δείχνουν για ακόμη μια φορά ότι''ήρθαν'' για να συνεισφέρουν εκει όπου πραγματικά οι συμπολίτες μας, εχουν ανάγκη, κάτι το οποίο θεωρούμε οχι απλά καθήκον μας, αλλά υποχρέωση!!!!!!!!!
ENA...BINTEO, ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ...ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!....
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
ΑΛ.ΑΝΥ.Α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...