Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Υ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ....

Με μεγαλη επιτυχια και συμμετοχη τελειωσε πριν λιγη ωρα η παρεμβαση του κινηματος αλ.ανυ.α, στην εφορια Καλλιθεας. Κατα τη διαρκεια της δρασης, τα μελη του κινηματος ενημερωσαν τους φορολογουμενους μοιραζοντας προκυρηξεις και εχοντας διαλογο με πολλους πολιτες, ενημερωνοντας τους για τις δρασεις μας σχετικα με τα χαρατσια της ΔΕΗ και τον εμπαιγμο του κοσμου με το ''πιγκ πονγκ'' της αθλιοτητας, μεταξυ ΔΕΗ και Υπ.Οικονομικων. Αθλιοτητα, που μοναδικο σκοπο εχει τον αποπροσανατολισμο του κοσμου, αλλα και τον εκφοβισμο τους με πρακτικες ''καθεστωτος'', αφου εντελως απροκαλυπτα, απειλουν ευθεως το λαο με παρανομες διακοπες ηλεκτροδοτησης ακομα και με κατασχεσεις εαν δεν πληρωθουν τα χαρατσια.
Η δραση μας αυτη, εντασσεται σε μια σειρα δρασεων και παρεμβασεων του κινηματος, εχοντας σαν στοχο την οσο καλυτερη ενημερωση των συμπολιτων μας, αλλα και στο να ''δειξουν'' σε ολους τους εμπλεκομενους φορεις, οτι ειμαστε εδω, δηλωνουμε παρων, θα στεκομαστε διπλα σε καθε συμπολιτη που εχει αναγκη την αλληλεγγυη μας και δεν θα επιτρεψουμε να περνανε τα μετρα εξαθλιωσης και ταπεινωσης του Ελληνικου λαου!!!!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΑΛ.ΑΝΥ.Α...








ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΣΗ.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...