Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Στο προσκήνιο το «Κίνημα Ανέργων»



Την κάθοδο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές σχεδιάζει το «Κίνημα Ανέργων», όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπός του, Γαβριήλ Αβραμίδης.

Για τον σκοπό αυτό απευθύνθηκε ο κ. Αβραμίδης στους ανέργους όλης της χώρας και σε άλλα κοινωνικά στρώματα, που πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, να συσπειρωθούν και να συγκροτήσουν ένα κοινό μέτωπο, με στόχο την κατάρτιση ψηφοδελτίων και την είσοδο του σχήματος στη Βουλή.

Όπως είπε, το «Κίνημα Ανέργων», που μέχρι τώρα στηρίζει με κάθε τρόπο τους ανέργους και προωθεί τα προβλήματά τους, επιδιώκει την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, την ανατροπή της σημερινής πολιτικής και την αλλαγή του πολιτικού συστήματος.

Είναι η πρώτη φορά που το «Κίνημα Ανέργων» επιχειρεί κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές, μετά την εμφάνισή του στις ευρωεκλογές του 1999, όπου ο στόχος ήταν απλώς η παρουσία και η καταγραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...