Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!!

Με αφορμη το πολυνομοσχεδιο του υπουργειου ΕΠΕΝ του ροπαλοφορου βοριδη, το κινημα ΑΛ.ΑΝΥ.Α, διευκρινιζει προς τους εντολοδοχους του στρατου κατοχης, οτι:
Κανενα πολυνομοσχεδιο και καμμια προσπαθεια εκφοβισμου, οπως και οποιαδηποτε πρακτικη ακρατου φασισμου, δεν ειναι ικανη να καμψει το φρονημα και την μαχητικοτητα του κινηματος μας, κινημα ανυπακοης και ''αληθινου'' αγωνα, το οποιο ''ηρθε'' για να αποτελεσει ενα ακομα ''οδοφραγμα'' στη προσπαθεια, εξοντωσης, εξαθλιωσης, ξεπουληματος και αφανισμου του Ελληνικου λαου, πραγμα το οποιο, ειναι και το μοναδικο ζητουμενο απο τους εντολοδοχους διαχειριστες του σχεδιου εξαφανισης της χωρας.
Το οτι το συγκεκριμενο νομοσχεδιο-λαιμητομος των κινηματων,   του μοναδικου τροπου αντιστασης και ανυπακοης απεναντι σε  ενα στημενο μηχανισμο εξοντωσης του λαου, ερχεται την ωρα που το κινημα μας ''δινει'' ενα βροντερο και δυναμικο παρων μονο τυχαιο δεν ειναι. Αντιθετα, ειναι σιγουρο οτι βλεποντας τη δυναμικη ενος κινηματος που κανει πραξη οσα λεει, μαχεται για το δικαιο και δειχνει το δρομο και σε αλλους συμπολιτες μας για ''μαχητικη'' και οχι παθητικη αντισταση, κατι το οποιο θα τους βολευε, ''ενοχληθηκαν'' τοσο που αναγκαστηκαν να βγαλουν απο τη φαρετρα τους, οτι πιο ''βρωμικο'' και αντιδημοκρατικο οπλο διαθετουν, το οπλο της τρομοκρατιας, προκειμενουν να απειλησουν και να εκφοβισουν τα μελη του, γνωριζοντας βεβαια, οτι εχουν να κανουν με ''αγωνιστες'' που δεν προερχονται απο παρθενογεννεση, αλλα με μαχητες που εχουν δωσει το παρων σε αναριθμητες ''μαχες'' και ατελειωτες διεκδικησεις.
Το σιγουρο ειναι ενα. Εμεις σαν κινημα ''υποσχομαστε'' στον ροπαλοφορο της ΕΠΕΝ, οτι οσα ''κολπα'' και αν σκαρφιστει μαζι με τα αφεντικα του, δεν προκειται σε καμμια περιπτωση, να ''λυγισει'' και να καμψει την αγωνιστικοτητα μας, αντιθετως δε, μας δυναμωνει ακομη περισσοτερο και μας δινει ενα ακομη λογο να ''πολεμησουμε'' μια αντιλαικη, αντιδημοκρατικη, απανθρωπη και επικινδυνα φασιστικη καστα υπανθρωπων που το μονο που εχουν στο βαθος του βρωμικου μυαλου τους ειναι το ποτε θα δουν ολοκληρωτικα υποταγμενους και εξαθλιωμενους τους Ελληνες πολιτες και παραδομενη οριστικα τη χωρα μας!!!!!! 
ΑΛ.ΑΝΥ.Α
ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...