Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ME ANOIΓΜΑ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.....ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ. ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!!!!!


synt,Παρασκευή, 30-03-2012
Κινητοποίηση, στους σταθμούς διοδίων της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών, στο ύψος του Ρίου, καθώς και της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, διοργανώνουν αύριο, Σάββατο, στις 5 το απόγευμα το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, η ΟΓΕ και η ΠΑΣΕΒΕ. Συγκεκριμένα, για μια ακόμη φορά, όπως έχουν ήδη πράξει επανειλημμένα, από την ώρα εκείνη θ' ανοίξουν τις μπάρες των διοδίων, ώστε να διέρχονται ελεύθερα οι οδηγοί.
Με τον τρόπο αυτό δίνουν τη δική τους απάντηση στο νομοθέτημα που ψηφίστηκε πρόσφατα και με το οποίο καθίσταται ποινικό αδίκημα η παρεμπόδιση της είσπραξης των τελών διέλευσης των οχημάτων από τους σταθμούς διοδίων της χώρας.
"Δεν ποινικοποιείται η ταξική πάλη με τίποτα. Δεν πρόκειται να φοβηθούμε τα δικαστήρια", δήλωσε, από την πλευρά του, μιλώντας στο attacktv.gr, ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, στέλεχος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Πάτρας και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...