Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ, ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!

Στις 6 του μαη, λεμε οχι σε αυτους, που εντελως απροκαλυπτα και με πρακτικες καθεστωτικες, προσπαθησαν και συνεχιζουν να προσπαθουν, να παραδωσουν τη χωρα στους καθε λογης τοκογλυφους.
Λεμε οχι στη φτωχεια, την εξεθλιωση και την προσπαθεια υποταγης και ταπεινωσης του Ελλνικου λαου.
Λεμε οχι στη μιζερια και την αβεβαιοτητα, στο ξεπουλημα της κρατικης περιουσιας, που ειναι περιουσια ολων μας, αλλα και στην υποθηκευση ολοκληρου του λαου.
Λεμε οχι σε αυτους που θελουν να σβησουν τα ονειρα μας, σε αυτους που κλεψαν το παρελθον, διελυσαν το παρων και θελουν να διαγραψουν το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας.
Λεμε οχι σε αυτους, που σπρωχνουν καθημερινα, χιλιαδες συμπολιτες μας, στην καταθλιψη και στην αυτοκτονια
Λεμε οχι σε αυτους, που θησαυρισαν στις πλατες του Ελληνικου λαου και που τωρα σφυριζουν αδιαφορα, μπροστα στα δεινα που περναει ο τοπος μας.
Λεμε οχι σε αυτους, που με περισση αδιαφορια, βλεπουν να χανονται περιουσιες που αποκτηθηκαν με ιδρωτα και αιμα και συνεχιζουν να ''φτιαχνουν'' την Ελλαδα, συμφωνα με τις επιταγες των ευρωπαιων και αμερικανων αφεντικων τους.
Λεμε οχι σε αυτους, που θελουν τα παιδια μας αμορφωτα, τους αρρωστους χωρις περιθαλψη και προνοια, τη νεολαια ανεργη για να μην αντιδρα, τους εμπορους υποταγμενους και χρεωμενους, τους δημοσιους υπαλληλους οργανα τους, τους συνταξιουχους φοβισμενους μην τυχον ''χασουνε'' και αυτα τα λιγα που παιρνουνε και που με αυτα συντηρουν τα παιδια και τα εγγονια τους.
Λεμε οχι σε αυτους, που μας θελουν διχασμενους και με παρωπιδες, πονταροντας σε αυτο την επανεκλογη τους.
Λεμε οχι σε αυτους, που μας απαγορευουν να διεκδικουμε και που εχουν φροντισει γι'αυτο βαζοντας συνεχως το στρατο κατοχης που εφτιαξαν, να χτυπα και να τρομοκρατει οσους διεκδικουν ενα καλυτερο μελλον.
Λεμε ναι, σε μια Ελλαδα διαφορετικη, χωρις ολους αυτους τους διεφθαρμενους και υποταγμενους πολιτικους, χωρις τους προδοτες που με αθλιες,ληστρικες και φασιστικες πρακτικες, ''φροντισαν'' για τη σημερινη κατασταση στη χωρα.
Για ολους αυτους που μεχρι τωρα προτασαν σαν δικαιολογια το φοβο για τη μη συμμετοχη τους σε απεργιες, διαμαρτυριες, πορειες, αφου υπηρχε ο μπαμπουλας των ματ, τωρα δεν υπαρχει πλεον καμμια δικαιολογια και κανενας φοβος.
Η καλπη, ειναι πλεον ο μονος τους αντιπαλος και η ψηφος τους ειναι το μοναδικο οπλο που διαθετουνε, για να αλλαξουνε την ιστορια.
Ας κοιταξουμε λοιπον ολοι γυρω μας λιγο πριν παμε στην καλπη.
Ας σκεφτουμε ολοι μας, τι ''μουρμουραμε'' και τι υπομενουμε τον τελευταιο καιρο.
Ας σκεφτουμε απο τη μια, αν οχι μονο τον εαυτο μας, τους φιλους μας, τους ανεργους, τους χρεωκοπημενους, τις περιουσιες που κλαπηκαν τους νεκρους απο αυτοκτονιες, τα παιδια που δεν εχουν μελλον, τους χιλιαδες αστεγους, τα εκατομμυρια φτωχων και πεινασμενων τη γερμανικη μποτα που ετοιμαζεται να ''πατησει'' για τα καλα την Ελλαδα.
Και απο την αλλη ολους αυτους του αθλιους και απιθανους υπηρετες του μισους και του κερδους, που ασελγησαν, ασελγουν και θα συνεχιζουν να ασελγουν αν τους το επιτρεψουμε, πανω στα ιερα και τα οσια του τοπου, πανω στα ανημπορα κορμια των παιδιων μας, πανω στην περηφανεια και την αξιοπρεπεια του Ελληνικου λαου.
Αληθεια, αξιζει μια τετοια μεταχειριση και ενα τετοιο μελλον, σε εναν τετοιο λαο;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...