Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.....

Στις 6 του Μαη τσακιζουμε αυτους, που διελυσαν τη χωρα.
Τσακιζουμε αυτους, που λεηλατησαν, προδωσαν, εξευτελισαν, εξαθλιωσαν, ταπεινωσαν, τον Ελληνικο λαο.
Αυτους που θεωρησαν κτημα τους οχι μονο τη χωρα, αλλα και τους Ελληνες πολιτες και υπεγραψαν την ''παραχωρηση''  τους  στους ξενους τοκογλυφους.
Αυτους που εσπρωξαν χιλιαδες πολιτες στην αυτοκτονια, μην αντεχοντας το βαρος της ταπεινωσης, της καταρρακωσης και της εξαθλιωσης τους.
Αυτους που βεβηλωσαν και διεγραψαν, ολους τους αγωνες της εργατικης ταξης, τις θυσιες και το αιμα των παππουδων και των πατεραδων μας για ανθρωπινες συνθηκες εργασιας και αξιοπρεπεις μισθους,
Αυτους που θελουν  τα παιδια μας σκλαβους και επαιτες, χωρς ονειρα και ελπιδα για το μελλον,  με τσακισμενα τα φτερα και σκυμμενο το κεφαλι, για να εκτελουν με μεγαλυτερη υπακοη, τις εντολες των εφεντικων-κατακτητων τους.
Τσακιζουμε ολους αυτους, που εχουν τους ανθρωπους σαν αριθμους, θελουν τις συνειδησεις ανυπαρκτες, θεωρουν τις ψυχες μας κτημα τους, θελουν εμας ''αυτοκτονημενους'', τα παιδια μας δουλους, τις περιουσιες μας δικες τους, την Ελλαδα σβησμενη απο τον χαρτη, και γενικα ολους τους προδοτες, ολους τους συγχρονους εφιαλτες, που προτιμησαν, απο το να ''πληρωσουν'' οι ιδιοι, για τα δικα τους εγκληματα και τις δικες τους λεηλασιες, να ριξουν τη χωρα και το λαο, σε ενα χωρις πατο πηγαδι και μαλιστα, φροντιζοντας να βγαλουν απο την κορυφη του πηγαδιου το ''μαγγανι'', ετσι ωστε να μην υπαρχει καμμια, ελπιδα καποια στιγμη, να μπορεσουμε να ανεβουμε ξανα στη κορυφη και να βγουμε απο την αββυσο.
Δεν πρεπει λοιπον απο κανεναν ψηφοφορο, να δοθει αμνηστια σε κανεναν εγκληματια-προδοτη-υποψηφιο, που μας ζηταει να ολοκληρωσει την γενοκτονια του Ελληνικου λαου και το σπουδαιοτερο, δεν πρεπει εμεις  ιδιοι, να γινουμε αυτοι, που θα στερησουν απο τα παιδια μας τα ονειρα για το μελλον,  τις ελπιδες, και τις προσδοκιες τους, αλλα και να δειξουμε ασεβεια σε ολους αυτους, που πριν απο εμας, αγωνιστηκαν, ματωσαν, θυσιαστηκαν, εκτελεστηκαν και γενικα υπεφεραν και υπεμειναν τα μεγιστα, για να κληρονομησουμε εμεις μια καλυτερη ζωη,  και ενα καλυτερο μελλον και αυτα θα πρεπει να ειναι δανεικα, και θα πρεπει να τους τα ανταποδωσουμε.
Τασος Καραγιωργος. μελος του κινηματος αλ.ανυ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...