Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Γράμμα του Βαγγέλη Κουτσιμπέλα που βρίσκεται προφυλακισμένος για την υπόθεση με τους εμπρηστικούς μηχανισμούς που σημειώθηκαν στα Τρίκαλα.


Γράμμα του συντρόφου Βαγγέλη Κουτσιμπέλα που βρίσκεται προφυλακισμένος για την υπόθεση με τους εμπρηστικούς μηχανισμούς που σημειώθηκαν στα Τρίκαλα.
 
ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
---------------------------------------------------
 
Ποιός το είπε ότι οι φυλακισμένοι τρώνε τσάμπα, ποιός είπε ότι οι φυλακισμένοι δεν προσφέρουν στο κράτος; Ποιός είπε ότι οι πολυεθνικές εταιρείες, οι υπάλληλοι και οι προμηθευτές δεν παίζουν παιχνίδι στις πλάτες των φυλακισμένων;
 
Στις φυλακές Τρικάλων το δήθεν σωφρονιστικό κατάστημα έχει στήσει πολύ καλά το παιχνίδι με τις πολυεθνικές. Το λεγόμενο μπακάλικο το οποίο είναι συμφερόντων Βερόπουλου είναι μεγάλο ψέμμα. Υπάρχουν 718 κρατούμενοι οι οποίοι κάνουν αγορές από το μπακάλικο της φυλακής 15 ευρώ ανά δύο φορές και τα οποία υπολογίζονται σε τζίρο 10.770 ευρώ. Τόσα βγάζει το κράτος από τα τσιγάρα και τα άλλα είδη όταν ο φόρος είναι 23%.
 
Στις γιορτές ήταν όλοι απόντες, κοινωνικοί λειτουργοί, παθολόγοι, και γενικά όλες οι υπηρεσίες που θα έπρεπε να έχουν οι φυλακισμένοι.
 
Σε κάθε πτέρυγα υπάρχουν 20 κελιά των τριών ατόμων (60 κρατούμενοι), και λόγω του ότι τις Κυριακές το απόγευμα η φυλακή δεν δίνει φαγητό, πρέπει όλοι να μαγειρέψουν από μόνοι τους με αποτέλεσμα να μήν προλαβαίνουν γιατί οι πόρτες κλείνουν στις 8 το βράδυ.
 
Εσείς οι απ' έξω οι προστάτες της δημοκρατίας που έχετε κάνει τις φυλακές αποθήκες ανθρώπινων όντων, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το κέρδος.
 
Εσείς μιλάτε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.
 
Ενώ λέτε ότι λάβατε τα απαραίτητα μέτρα για τις φυλακές, δεν σκεφτήκατε αν είναι ανθρώπινες για τους κρατούμενους.
 
Όταν τα διαφημιστικά σποτ του Βερόπουλου λένε για αγορές έως 70 ευρώ δίνεται δώρο ένα κιβώτιο μπύρες και για αγορές έως 150 ευρώ δίνεται ένα πεντάλιτρο κρασί, όπως επίσης και στα είδη καθαρισμού π.χ. με την αγορά ενός σαμπουάν δίνεται δώρο και ένα μικρότερο, όλοι αναρωτιούνται που πηγαίνουν όλα αυτά -πάντως όχι στους κρατούμενους.
 
Την Κυριακή του Πάσχα έγινε άγριος καβγάς για το μαγείρεμμα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 3 κρατούμενοι εκ των οποίων ο ένας είναι σοβαρά.
 
Βαγγέλης Κουτσιμπέλας
Κρατούμενος στην Δ' πτέρυγα των φυλακών Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...