Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!....


Η πρωτοβουλία για ένα «ανεξάρτητο κέντρο αγώνα εργαζομένων στον χώρο της υγείας»
διοργανώνει συζήτηση εφ όλης της ύλης για την υγεία και την ψυχική υγεία με την Κατερίνα Μάτσα και τον Θόδωρο Μεγαλοικονόμου.

(Οι μονοήμερες, κλαδικές, και απομονωμένες αντιδράσεις και απεργίες και τα αγωνιστικά λόγια χωρίς αντίκρισμα δεν είναι απλά ανεπαρκέστατα, είναι η ταχτική στης κυβερνητικής, εργοδοτικής και χρεοκοπημένης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, να διαιρεί, να απογοητεύει και να βασιλεύει.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον χώρο της υγείας με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, αλλά και άλλους που δεν ανήκουν στον χώρο της υγείας ( συλλογικότητες, ανέργους, ανασφάλιστους, ασθενείς, απλούς εργαζόμενους κ.α.), που δεν ανέχονται να σκύβουν άλλο το κεφάλι, που αισθάνονται την ανάγκη της ενότητας και του συντονισμού των αγώνων να συζητήσουμε για την δημιουργία ενός πραγματικού αυτοργανωμένου κέντρου αγώνα εργαζομένων σε όλο το χώρο της υγείας. Απέναντι στον κατακερματισμό των εργαζομένων, τις στενά συνδικαλιστικές και συντεχνιακές λογικές να αντιτάξουμε την ελπίδα και την προοπτική της από τα κάτω ταξικής ενότητας με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, όπου οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα αποφασίζουν για το περιεχόμενο και τις μορφές των αγώνων τους.

Η κατάκτηση του δικαιώματος στην υγεία περνάει μέσα, από την δημιουργία ενός μαζικού λαϊκού κινήματος για την υγεία, την καταστροφή του συστήματος του κέρδους και την ριζική αναδιοργάνωση της κοινωνίας σε σοσιαλιστικές βάσεις).

Η συζήτηση θα γίνει την Τετάρτη 25-4-12 ,6μ.μ. στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...