Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ενημερωνόμαστε - Οργανωνόμαστε - Αντιστεκόμαστε!!!!...

Ενάντια στην ακραία και πρωτοφανή ταξική επίθεση που κάνει η υπερεθνική οικονομικοπολιτική χούντα στον ελληνικό λαό, με φορέα την Ε.Ε και ΔΝΤ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ντόπιας χούντας με σκοπό να πουληθεί όλη η Ελλάδα και ο πλούτος της και ο λαός μας να γίνει ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ και ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ επαίτης για ένα κομμάτι ψωμί!!!!!!
Όχι πια ραγιαδισμός, όχι φόβος και υποταγή! Μας φαίνονται μεγάλοι γιατί εμείς είμαστε γονατιστοί. Ας εγερθούμε! Δεν τους χαρίζουμε άλλο τις ΖΩΕΣ ΜΑΣ ,τις ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!
Παλλαϊκός ξεσηκωμός! Να ΤΟΥΣ ανατρέψουμε!Να κατακτήσουμε το αυτονόητο: ΕΜΕΙΣ να αποφασίζουμε για την ζωή μας δημιουργώντας νέο τρόπο πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής οργάνωσης, που θα εξασφαλίζει ισοκατανομή εξουσίας/δύναμης μεταξύ όλων των πολιτών σε όλα τα επίπεδα και θα επιτρέπει άμεσα ο λαός να θέτει τους κανόνες - νόμους για κάθε τι που μας αφορά.(Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ...ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!! ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ E-MAIL ΜΑΣ Η ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΦΑΝΗ).(Αποσπάσματα από την ενημέρωση συζήτηση με θέμα "Χαράτσια - Δάνεια - Φόροι" στις 23/4/2012 στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. Ομιλητές ήταν οι δικηγόροι: Σπύρος Αδάμος (Χαλκίδα), Αντωνία Λεγάκη (Αθήνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...