Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ.

Πραγματοποηθηκε χθες, 23/4 η πρωτη συνελευση του κινηματος μας στη Νικαια.
Η συνελευση εγινε σε κλιμα αισιοδοξιας, για τη προοπτικη ''αναπτυξης'' του κινηματος και περαιτερω δραστηριοποιησης του στο χωρο της αντιστασης και της ανυπακοης, με μοναδικο στοχο την ανατροπη της εγκληματικης για τον τοπο ''διακυβερνησης'' απο τους υποτακτικους του Δ,Ν,Τ  και του τεταρτου ραιχ.
Προταθηκαν δρασεις και παρεμβασεις, σε εφορια, δεη, παραστασεις αλληλεγγυης προς αλλες συλλογικοτητες και τεθηκε για ακομη μια φορα, το ''μεγαλο'' θεμα με το νεο πολυνομοσχεδιο για τα διοδια.
Στοχος ολων των μελων του κινηματος, ειναι η με καθε τροπο ανατροπη στη πραξη του καταπτυστου και στοχευμενου κατα των κινηματων και υπερ των μεγαλοεργολαβων, νομοσχεδιου.
Για το σκοπο αυτο, η συνελευση θεωρησε σωστο και εκανε πραξη, το ανοιγμα προς αλλα κινηματα ανυπακοης, για κοινες δρασεις στο ''πεδιο μαχης'' πλεον για μας των διοδιων.
Θεωρουμε κομβικο και ως ενα μεγαλο τεστ για τη συνεχεια της ''υπαρξης'' των κινηματων, το να μην περασει στη πραξη το συγκεκριμενο εκτρωμα του τσεκουροφορου βοριδη, και να μην γινει ''δουρειος ιππος'', και μπουσουλας για τους επιδοξους υπουργισκους, ανοιγοντας τους την ορεξη για ενα μπαραζ τετοιου ειδους τερατουργηματων, που μοναδικο τους σκοπο, θα εχουν τη ''φιμωση'' των κινηματων και κατα συνεπεια, την ευκολη εξοντωση των πολιτων.
Ακομη θελουμε να τονισουμε, την παρουσια στη συνελευση μας του δημοκρατη και πραγματικου αγωνιστη Αντωνη Σταματοπουλου, προεδρου των εργαζομενων του μετρο  με τον οποιο μας ενωνουν κοινοι αγωνες στο ''στιβο'' της πλ. συνταγματος, οπου σε καθε διαδηλωση και ειδικα στις ιστορικες μερες των ''αγανακτισμενων'' δωσαμε απο κοινου μαχες, προκειμενου να διασφαλιστει η σωματικη ακεραιοτητα των διαδηλωτων, κρατωντας συνεχως ανοιχτες τις εισοδους του μετρο, οπως και την διαβεβαιωση του οτι θα ειναι παρων μαζι με τα αλ.ανυ.α, σε οποια δραση του κινηματος του ζητηθει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...