Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ, ΜΗΠΩΣ ''ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ'' ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ-ΚΑΛΠΗ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ.....


Ψαριανός: Η Χρυσή Αυγή ταυτίζεται με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Ψαριανός: Η Χρυσή Αυγή ταυτίζεται με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ!
Συνεχίζουν να προκαλούν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ με δηλώσεις που συκοφαντούν τους αγώνες του λαού ενάντια σε κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ ως ακραία βίαιες.
Την Πέμπτη 27/4 ήταν η σειρά του Γρ. Ψαριανού που σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό ΦΛΑΣ, στην εκπομπή της κ. Παναγοπούλου, όταν ρωτήθηκε για τη Χρυσή Αυγή, δεν δίστασε να ταυτίσει την αντικαπιταλιστική Αριστερά με την άκρα δεξιά μιλώντας για συγκοινωνούντα δοχεία και κοινό προνόμιο της βίας.
Για ακόμα μία φορά η ΔΗΜΑΡ ευθυγραμμίζεται με την ΠΑΣΟΚική ρητορεία που ταυτίζει τις εκδηλώσεις της λαϊκής οργής και αγανάκτησης με τη φασιστική δράση των ακροδεξιών συμμοριών.
Αν κάτι είναι ακραίο σήμερα στην ελληνική κοινωνία είναι το 1 εκατ. άνεργοι, η φτώχεια, τα συσσίτια, η παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους και η αστυνομική καταστολή. Κάθε λέξη και ένα ψέμα στον τίτλο της «Δημοκρατική Αριστεράς».
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...