Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Χρυσαυγίτες χτύπησαν μέλη του Μ-Λ-ΚΚΕ



Χρυσαυγίτες χτύπησαν μέλη του Μ-Λ-ΚΚΕ
Ο «πόλεμος» μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αριστερών οργανώσεων κλιμακώνεται.
Έπειτα από τη χθεσινή σύγκρουση των δύο παρατάξεων στη Λιβαδειά, σήμερα, Παρασκευή γύρω στις δύο το  μεσημέρι, Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε μέλη του Μ-Λ ΚΚΕ στις Σέρρες.
Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από την κάτωθι ανακοίνωση-καταγγελία των κομμάτων:
«Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση συμμορίας χρυσαυγητών ενάντια σε κλιμάκιο συντρόφων της εκλογικής Συνεργασίας KKE(μ-λ) και M-Λ KKE στις Σέρρες.
Συγκεκριμένα ενώ η συντρόφισσα Σαμαρά Δήμητρα και οι σύντροφοι Πούλιος Σοφοκλής υποψήφιοι της Συνεργασίας στο νομό Σερρών, και ο Nίκος Δημητριάδης διακινούσαν προεκλογικό υλικό στο χωριό Σκοτούσσα, χθες Παρασκευή 27 Aπρίλη, στις 2.00 μ.μ. δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από μια συμμορία χρυσαυγητών που ορυόμενοι με ναζιστικά συνθήματα έριξαν κάτω τη Δήμητρα Σαμαρά και τη χτυπούσαν με σιδηρολοστό. Aν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια των συντρόφων μας, εργάτες από διπλανό εργοστάσιο για να αποκρούσουν τη φασιστική επίθεση, δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη των συντρόφων. H Δήμητρα Σαμαρά μεταφέρθηκε σε Nοσοκομείο των Σερρών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...