Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ''ΟΡΓΑΝΩΝ'' ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛ.ΑΝΥ.Α.

Πραγματοποηθηκε σημερα το ''ανοιγμα'' των διοδιων Αφιδνων, με τη συμμετοχη των επιτροπων κατοικων Β.Α Αττικης, http://diodiastop.blogspot.com/, του κινηματος μας ΑΛ.ΑΝΥ.Α, http://oianentaxtoi.blogspot.com/ ,των Επιτροπων αγωνα, "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ", http://denplirono.wordpress.com/, και αλλων συλλογικοτητων. Η σημερινη δραση, ειχε ιδιαιτερη σημασια για το ''μελλον'' των κινητοποιησεων στη χωρα, αφου ειναι η πρωτη, μετα το ''περασμα'' στη προδοτικη βουλη του καταπτυστου και τρομοκρατικου νομοσχεδιου του παιδιου της ΕΠΕΝ Μακη Βοριδη, που σκοπο εχει να φιμωσει τα κινηματα και να τρομοκρατησει τα μελη τους και ''μετρησε'' τη δυναμη και την αποφασιστικοτητα μας.
Ιδιαιτερα θετικο ηταν οτι, παρα τις απειλες του επικεφαλης της τροχαιας, για σχηματισμο δικογραφιας και συλληψεις των συναγωνιστων που ελαβαν μερος, η δραση εγινε κανονικα και μαλιστα η επιτυχια της ηταν μεγαλη.
Παραθετουμε φωτογραφιες απο τη σημερινη πορεια και δραση.
Σε λιγο θα ανεβει και βιντεο με ολες τις ''λεπτομερειες''.........











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...