Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/5, ώρα 6.30



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/5, ώρα 6.30
στα γραφεία του ΕΚΑ. (Γ. Σεπτεμβρίου 48 και Μάρνης)
Eργατικο Κεντρο Αθηνας.

Αφορά στις κινήσεις ενάντια σε χαράτσια, διόδια και εν γένει φορολογία.

H Ανοικτή Πρωτοβουλία Βύρωνα ενάντια στα χαράτσια στην τακτική της συνάντηση που είχαμε την Τετάρτη, αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία να καλέσει και τις άλλες συλλογικότητες που εναντιώνονται στα χαράτσια, τα διόδια, και γενικότερα στη φοροληστεία του λαού σε συνάντηση την Παρασκευή 18/5, στις 6.30στα γραφεία του ΕΚΑ. (Γ. Σεπτεμβρίου 48 και Μάρνης)
Η παραπάνω πρωτοβουλία κινείται στα πλαίσια και της υλοποίησης όσων συζητήσαμε στην τελευταία συνάντηση στο ΕΚΑ για νέο ραντεβού των συλλογικοτήτων τo πρώτο 15θήμερο του Μάη, ώστε να συζητηθούν κοινές δράσεις χωρίς χρόνο ανοχής καιεπανάπαυση και ζητήματα λειτουργίας του συντονισμού των συλλογικοτήτων.
Εκτιμήσαμε ότι τα εκλογικά αποτελέσματα έδειξαν μαζική διαμαρτυρία και καταδίκη για τα μέτρα που πάρθηκαν το προηγούμενο διάστημα καιανάμεσα στα άλλα περιλάμβαναν και το χαράτσι. Τώρα ακόμα περισσότερο χρειάζεται να έρθει στο προσκήνιο το αίτημα για κατάργηση του χαρατσιού και για να σταματήσει η φοροληστεία του λαού.
σχολιο: Τα 'ΑΛ.ΑΝΥ.Α" θα ειναι εκει . Καλουνται οι συναγωνιστες μας να στηριξουν αυτη την εκδηλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...