Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ....Ο ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ!!!!!


Τρίτη, 15 Μαΐου 2012


Σόιμπλε> Θα υποφέρετε για δεκαετίες!...

Το μήνυμα ότι όλες οι λύσεις για την Ελλάδα είναι επώδυνες και θα κοστίσουν δεκαετίες έστειλε προσερχόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης Βόλφγκανγκ Σόιμπλε,απορρίπτοτας ακόμη και ...






την πρόταση Γιούνκερ να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Αθήνα για τη μείωση του ελλείμματος. Ερωτηθείς εάν υπάρχει επιλογή να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Ελλάδα, ο Γερμανός υπουργός τόνισε: "Δεν βλέπω στα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων να μπορούσε να γίνει κάτι παραπάνω για να λυθεί αυτή η δύσκολη αποστολή".

"Γι' αυτό και ξαναλέω -πρόσθεσε ο Σόιμπλε- ότι δεν τίθεται θέμα να είμαστε περισσότερο ή λιγότερο γενναιόδωροι προς την Ελλάδα. Ότι ο ελληνικός λαός θα υποφέρει τις επόμενες δεκαετίες για παραλείψεις είναι αναμφισβήτητο. Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για την Ελλάδα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα".

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επισήμανε πως το πρόβλημα με την Ελλάδα δεν είναι θέμα "γενναιοδωρίας", αλλά σχετίζεται με την εξεύρεση λύσεων από κοινού με την ΕΚΤ, την Κομισιόν και το ΔΝΤ για το "πώς η Ελλάδα σε μια δύσκολη κατάσταση θα μπορέσει να επανέλθει σ' ένα μακρύ χρονικό διάστημα - έχουμε μια προοπτική μέχρι το 2020- στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης και πώς θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές".

"Κι επειδή ήταν τόσο δύσκολο καταβάλλαμε την περασμένη χρονιά μεγάλες προσπάθειες, στα όρια του εφικτού. Γι' αυτό και δεν είναι θέμα γενναιοδωρίας προς την Ελλάδα, αλλά για κάτι σοβαρό που θα πείσει τις αγορές... και την τελευταία χρονιά όλοι οι αρμόδιοι προσπάθησαν γι' αυτό, λόγος για τον οποίο δεν βλέπω τι μπορεί να άλλαξει ως προς το θέμα αυτό" συμπλήρωσε.

Όταν ρωτήθηκε τότε "τι επιλογές υπάρχουν για έξοδο απ' αυτό το αδιέξοδο" που υπάρχει στην Ελλάδα, ο κ. Σόιμπλε ανέφερε: "Δίνουμε απάντηση στο θέμα εδώ και δύο χρόνια για την ανάγκη της Ελλάδας, πώς θα μπορέσει η Ελλάδα υπό τους δύσκολους όρους της οικονομικής και δημοσιονομικής της κατάστασης με τη βοήθεια της διεθνούς κοινότητας και των Ευρωπαίων να επανέλθει σ' ένα βιώσιμο δρόμο. Και δεν βλέπω τι άλλαξε ως προς αυτό με τις εκλογές στην Ελλάδα".
ΜΕGA

kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...