Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Βουλευτές ζήταγαν επίμονα από το Προεδρείο της Βουλής, να πληρωθούν στα κρυφά...



ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ....ΚΙ ΑΥΤΟΙ...ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ !!!!

Τελικά, κάποιοι δεν έχουν τον Θεό τους. Και δεν καταλαβαίνουν, ούτε από κρίση, ούτε από κάλπη, ούτε από οργή λαού. Ενώ η χώρα βουλιάζει, κάποιοι από τους νεοεκλεγέντες (και όχι μόνο) βουλευτές, ζήταγαν επίμονα από το Προεδρείο της Βουλής, να πληρωθούν στα κρυφά, κανονικά έναν μήνα, για τις λίγες ώρες που θα λειτουργήσει το Κοινοβούλιο, μέχρι να διαλυθεί ξανά, λόγω εκλογών!

Σύμφωνα με πληροφορίες της iTabloid, το θέμα συζητείτο από την προηγούμενη Δευτέρα, καθώς, όπως είχατε διαβάσει εδώ, είχε πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να μην ανοίξει η Βουλή. Αρκετοί ήταν οι βουλευτές που αντέδρασαν, καθώς, όπως είπαν, θα έχαναν τις αποζημιώσεις τους.

Πίεζαν λοιπόν για άνοιγμα της Βουλής και... τάχιστη πληρωμή, αυτοί που κόπτονται να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Το ζήτημα έθεσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αρνήθηκε να λάβει την αποζημίωση, όποια και να ήταν αυτή. Αυτό, ως συνήθως, ενόχλησε κάποιους, που έκαναν λόγο για "λαϊκισμό" και τόνισαν πως το άνοιγμα του Κοινοβουλίου λογίζεται ως λειτουργία ενός μήνα!!! Ζήτησαν μάλιστα και να λάβουν τα έξτρα, όπως τα έξοδα κίνησης, τα έξοδα γραφείου, τις πληρωμές προσωπικού, τη γραφική ύλη και πολλά ακόμα. Ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε δηλαδή.. Ευτυχώς, την τιμή του Κοινοβουλίου έσωσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος κάλεσε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και τους ενημέρωσε ότι δεν θα εκταμιευθεί κανένα ποσό για πληρωμές βουλευτών. Ευτυχώς, όλοι τους συμφώνησαν ότι θα ήταν πρόκληση κάτι τέτοιο.

Πηγή iTabloid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...