Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ''ΣΩΤΗΡΕΣ'' ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ''ΣΩΣΟΥΝΕ'' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!!!!!


Ο σύγχρονος όρκος του ταγματασφαλίτη

 Τέτοια εκδήλωση δουλοπρέπειας, ραγιαδισμού και αυτοεξευτελισμού όπως έκανε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» με την επιστολή που έστειλε στην καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ, μόνο στον όρκο που έδιναν οι ταγματασφαλίτες στα χρόνια της Γερμανικής κατοχής της χώρας μας έχουμε ξανασυναντήσει.

Και αυτό το ασπόνδυλο που παριστάνει μάλιστα τον αρχηγό πολιτικού κόμματος έχει το θράσος να ζητάει την ψήφο του ελληνικού λαού.

Αποσπάσματα από την επιστολή του Θ. Τζήμερου στην Α. Μέρκελ.

Δοξάστε τον:
 
«Εξοχοτάτη
Αν ήμουν στην θέση σας θα έλεγα να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα
. Εμείς οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σας είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει ακόμα αυτή την θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε. Αλλά για να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε και να ξεπληρώσουμε το χρέος που συσσώρευσαν η ανικανότητα και οι μίζες των πολιτικών μας, σας παρακαλούμε: Υποχρεώστε τους (σ.σ. τους Έλληνες πολιτικούς εννοεί προφανώς) σε ένα και μόνο πράγμα. Να αλλάξουν το κράτος – τέρας που δημιούργησαν….. Βοηθήστε μας να το πετύχουμε.Απαγορέψτε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να εξαπατούν εμάς να εξευτελίζουν και να στερούν από τον κόσμο του αύριο το πλούτο που μπορεί να προσφέρει το αληθινό ελληνικό πνεύμα».

Τι να σχολιάσουμε εκτός ότι το παραπάνω είναι ο σύγχρονος όρκος του ταγματασφαλίτη;

 Ο ορκος του ταγματασφαλίτη


"ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών."

1 σχόλιο:

  1. Τι άραγε επιδιώκουν οι φίλοι μας παρεμβαίνοντας προκλητικά στα εσωτερικά μας, στηρίζοντας με κάθε τρόπο ένα διεφθαρμένο και υποταγμένο κατεστημένο πού τόσα χρόνια διαφεντεύει τον τόπο μας, και το οποίο προφανώς έχει την απόλυτη ευθύνη για την εξαθλίωση του λαού μας?.
    «Δεν ήλθαμε να σας υποδουλώσουμε αλλά να σας βοηθήσουμε» δήλωσε ο Σούλτς. Μήπως άθελά του υπονοεί κάτι?.
    Ας βοηθήσουν αν θέλουν το λαό της Ελλάδας να διώξει τη φαυλοκρατία.
    Στα σημερινά τους διλλήματα (όπλα) που χρησιμοποιούν για να τρομοκρατήσουν τον πολίτη, όπως: Δέχεστε την υποτέλεια διαφορετικά δεν σας δίνουμε, Ευρώ-Δραχμή, δεν θα έχετε να πληρωθούν Μισθοί-Συντάξεις, θα χιονίζει, θα κρυώνετε, ,θα….,,,,,,,, (που θα χρησιμοποιούνται σίγουρα για πάντα), ο Ανεξάρτητος Έλληνες αντιτάσσει το μοναδικό διαχρονικό του όπλο τις ιδέες, που είναι αδούλωτες και σίγουρα δεν δολοφονούνται.
    Η Ελλάδα σήμερα έχει υποχρέωση να είναι πρωτοπόρος και δυναμικά να συμμετέχει, (πριν την οριστική εξαθλίωσή της), στη διαμόρφωση Ευρώπης αλληλεγγύης των λαών, και αυτό δεν μπορεί να το κάνει μια διεφθαρμένη και υποταγμένη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...