Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δεν διαθέτει ούτε στοιχειώδη πολιτική αξιοπρέπεια ο Γιώργος Παπανδρέου



Δεν διαθέτει ούτε στοιχειώδη πολιτική αξιοπρέπεια ο Γιώργος Παπανδρέου

ΔΕΝ τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό. Ο λόγος για τον «πρωθυπουργό-όνειδος» Γ.Α. Παπανδρέου και τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Αχαΐα.

Πολλά στελέχη του κόμματος δηλώνουν ότι δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ επειδή στο ψηφοδέλτιο εξακολουθεί να είναι ο πρώην πρόεδρος, για τον οποίο ο χαρακτηρισμός «γελοίος» και « όργανο των τοκογλύφων» είναι οι επιεικέστεροι χαρακτηρισμοί , που ακούγονται από προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, ο πρώην υφυπουργός Κώστας Σπηλιόπουλος, που έμεινε δεύτερος και δεν εκλέγεται, επέμεινε έως την τελευταία στιγμή για την «ανάγκη εκπροσώπησης της Αχαΐας στη Βουλή», αφήνοντας προφανώς να εννοηθεί ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.

Το εντυπωσιακό είναι ότι «δεν ιδρώνει το αυτί» του Γ.Α.Παπανδρέου!! Δεν έχει τη ΣΤΟΙΧΕΊΩΔΗ πολιτική αξιοπρέπεια, δεν έχει φιλότιμο, ώστε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα. Αφού δεν τον θέλουν, το λοιδορούν, το περιπαίζουν, τον θεωρούν ανίκανο και νεκροθάφτη του ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο πατέρας του ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, γιατί επιμένει; Γιατί ανέχεται ο ΓΑΠ να τον εξευτελίζουν, να τον διασύρουν με ιταμό τρόπο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ;

Ίσως για να εξασφαλίσει την πολυπόθητη Βουλευτική ασυλία. Γιατί σύντομα ο Γ.Α. Παπανδρέου και η παρέα του θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Ίσως γι' αυτό και ο συνένοχός του στην εγκληματική πολιτική Β.Βενιζέλος, δεν απέσυρε το πολιτικό «πτώμα» από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα.

Παρεμπιπτόντως, ο Γιώργος είναι σε ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. ΦΥΓΕΤΕ Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΟΜΠΡΕΛΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...