Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αχαϊα:Ανέλαβαν την ευθύνη για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Χρ.Αυγής με νέες απειλές



-Χαρακτηρίζουν σκουλήκι τον βουλευτή και απειλούν τον δημοσιογράφο, που του πήρε συνέντευξη...

-Την ευθύνη της επίθεσης κατά του βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, αναλαμβάνουν οι αντιεξουσιαστές της Πάτρας, με ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε στο indymedia. Στην ίδια ανακοίνωση απειλούν ευθέως τον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Απόστολο Βουλδή, στο οποίο επιτέθηκαν με καδρόνι.

-Όπως αναφέρουν οι αναρχικοί:
-«Την Τρίτη 22 Μάη, ο βουλευτής Αχαίας της χρυσής αυγής, Μιχάλης Αρβανίτης, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός της τραγικής δολοφονίας του 29χρονου Θανάση Λαζανά από μετανάστες τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Μάη, αλλά και για να καρπωθεί προς όφελος της ναζιστικής του γκρούπας την αγανάκτηση και την οργή των κατοίκων της περιοχής των Ιτεών, των συγγενών και των φίλων του νεκρού, παρευρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού super b στο κέντρο της Πάτρας.

-Άμεσα, περίπου 20 αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες σύντροφοι και συντρόφισσες κινήθηκαν αυθόρμητα προς τα γραφεία του σταθμού όπου στην είσοδό του ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το εν λόγω σκουλήκι. Αφού έφαγε μερικές ψιλές και του αποσπάστηκε το υλικό που είχε στην κατοχή του (περιοδικά της χα από τη δεκαετία του '90!), οι σύντροφοι αποχώρησαν.»

-Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης οι αντιεξουσιαστές «προειδοποιούν» τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή με τον εξής τρόπο:
-«Όσο για το γνωστό ρουφιάνο Απόστολο Βουλδή που τον συνόδευε, να γνωρίζει πως μπορεί να του χαρίστηκε αυτή τη φορά η επιλογή του να δώσει βήμα στον εν λόγω φασίστα, αλλά θα πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό του πως η μοίρα του δε θα είναι η ίδια την επόμενη φορά που θα επιλέξει να προβάλλει τις ρατσιστικές και μισάνθρωπες θέσεις των εχθρών της ελευθερίας.»

-Οι αντιεξουσιαστές παίρνουν θέση και για τη δολοφονία του 30χρονου Αθ. Λαζανά και των επεισοδίων που ακολούθησαν με τα εξής:
-«Τη μνήμη του αδικοχαμένου νεκρού δεν την τιμά κανείς κυνηγώντας όλους τους εξαθλιωμένους ανθρώπους που ζουν στην πειραϊκή πατραϊκή και αποδίδοντας τους συλλογική ευθύνη για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν από κοινού, αλλά οξύνοντας τον αγώνα όλων των καταπιεσμένων, ντόπιων και ξένων, ενάντια στον καθημερινό δολοφόνο των ζωών όλων μας, στον καπιταλισμό και το κράτος.»
Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...