Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Μήνυμα προς όλες τις λαϊκές συνελεύσεις και τους συναγωνιστές του λεκανοπεδίου!!!!

Γειά και χαρά σας

Η απεργία στην Ελληνική Χαλυβουργία κλείνει τις 200 ημέρες το Σάββατο που μας έρχεται. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα σχετικά με την συγκεκριμένη απεργία είναι πολλά και αφορούν ένα είδος πολιτικής και συνδικαλιστικής εργολαβίας της από το ΠΑΜΕ. Είναι γεγονός, ωστόσο, ότι η ήττα της απεργίας αυτής που έχει λειτουργήσει ως αιχμή των εργατικών αγώνων των ταλευταίων μηνών, θα βαρύνει όλους τους "από τα κάτω". Τις τελευταίες μέρες έχει δρομολογηθεί μια επιχείρηση απεργοσπασίας από μεριάς του Μάνεση. Όσο περισσότερο απομονώνεται η απεργία τόσο πιο ευάλωτη γίνεται απέναντι στις κατασταλτικές απόπειρες. Χωρίς να υποστείλουμε την κριτική μας θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την υπεράσπιση της απεργίας των χαλυβουργών και την πολιτική και κοινωνική αρωγή της μέχρι την τελική νίκη.

Με το σκεπτικό αυτό καλούμε αρχικά και άμεσα σε μια μοτοπορεία αλληλεγγύης για το Σάββατο 19 Μάη στις 11.30πμ μπροστά από το Μπαρουτάδικο και επί της Ιεράς Οδού στο Αιγάλεω.

Όσοι περισσότεροι συνδράμουμε τόσο πιο πολύ θα δυναμώσουμε τους απεργούς και τόσο πιό κοντά στην νίκη θα βρεθούμε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Λαϊκή Συνέλευση Αιγάλεω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...