Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο, Σάββατο 9 Ιούνη, στην πλατεία Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό στις 6μ.μ


ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Το Σάββατο στις 9-6-2012 η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» μαζί με άλλες αντιρατσιστικές οργανώσεις και τοπικούς φορείς, καλεί σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό στις 6 μμ. Απαντάμε στα εγκαίνια των νέων γραφείων της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Σε όποια περιοχή έχει ανοίξει γραφεία η Χρυσή Αυγή λειτουργούν σαν ορμητήρια ταγμάτων εφόδου χτυπώντας και μαχαιρώνοντας όποιον παλεύει ενάντια στη μνημονιακή βαρβαρότητα, μετανάστες και πολίτες που δεν ταιριάζουν με τα άρια πρότυπά τους. Το άνοιγμα των γραφείων της Χρυσής Αυγής δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο.
Τον τελευταίο καιρό τα ναζιστικά τάγματα εφόδου της συμμορίας αυτής, έχουν αποθρασυνθεί λόγω της εκλογικής επιτυχίας της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα χαστούκια και οι μπουνιές στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1, ενώ πέταξε νερό και στη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου. Από την Πάτρα, τα Βασιλικά Ευβοίας, την Καλλιθέα, τον Πειραιά, το Περιστέρι και το Αιγάλεω, μέχρι τους σταθμούς του ΗΣΑΠ και την ΑΣΟΕΕ, Χρυσαυγίτες με την κάλυψη ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. μαχαιρώνουν μετανάστες, επιτίθενται σε φοιτητές που αγωνίζονται, επιβάτες που διαμαρτύρονται, απλούς ανθρώπους.
Στελέχη της Χρυσής Αυγής όπως ο Κασιδιάρης και η Σκορδέλη είναι υπόδικοι για μαχαιρώματα, ενώ άλλα στελέχη τους όπως ο Ρήγας προφυλακισμένοι για μαφιόζικες δολοφονίες στο χώρο του υποκόσμου. Ενώ στον Άγιο Παντελεήμονα και αλλού συνεργάζονται με την Αστυνομία, στέλνοντας ομάδες μαχαιροβγαλτών να χτυπάνε μετανάστες, αριστερούς και άλλους αγωνιστές.
Εν’ όψει και των εκλογών της 17 Ιούνη, η απάντηση σε κάθε φασιστική πρόκληση γίνετε κρίσιμο και αναγκαίο καθήκον. Χρειάζεται σε κάθε γειτονιά, χώρο εργασίας, σχολείο, πανεπιστήμιο, να δημιουργήσουμε ένα ευρύ Αντιφασιστικό Μέτωπο που να στείλει τους φασίστες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

το Σάββατο 9 Ιούνη στις 6μ.μ.
στην Πλατεία Ελευθερίας του Κορυδαλλού

• Η Νίκαια έχει ιστορία αγώνων - ΟΧΙ στα γραφεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής
• Δουλειά στους άνεργους - φορολογία στους πλούσιους
• Λεφτά για μισθούς και συντάξεις όχι για στρατόπεδα συγκέντρωσης

Κίνηση "ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ"
Νίκαιας - Κορυδαλλού

Στο συλλαλητήριο καλούν (μέχρι στιγμής): Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Νίκαιας, Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, ΑΛ.ΑΝΥΑ, Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας Ρέντη, Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας Ρέντη, Πενταμελής ΕΙΝΑΠ Γενικού Κρατικού Νίκαιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...