Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Επιθέσεις από ομάδες τραμπούκων κατά μεταναστών!!!!


Νέες επιθέσεις κατά μεταναστών καταγγέλλεται ότι εκδηλώθηκαν το Σαββατοκύριακο από ομάδες τραμπούκων φασιστοειδών σε Αθήνα, Νίκαια και Πάτρα.
Κατά πληροφορίες, το Σάββατο στην περιοχή Μαρκόνι Ελαιώνα Αθήνας, 20 άτομα με λοστάρια επιτέθηκαν σε τέσσερα σπίτια Πακιστανών μεταναστών, τραυμάτισαν έναν σοβαρά στο πόδι και μετά έσπασαν ό,τι βρήκαν μες στα σπίτια.
Η Αστυνομία που έφτασε μετά από αρκετή ώρα (ένα περιπολικό και μία μηχανή) έμεινε για λίγο, γέμισε το περιπολικό με μετανάστες κι έφυγε αφήνοντας δύο αστυνομικούς στο σημείο. Οι μετανάστες της οδού Ηγουμενίτσας εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κι έχουν κρυφτεί.
Σάββατο μεσημέρι, στη Νίκαια μηχανοκίνητη ομάδα έκανε επίθεση σε μαγαζιά Πακιστανών μεταναστών στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Οι τραμπούκοι εισέβαλαν στα μαγαζιά, ζητούσαν να κλείσουν, και οι μετανάστες να φύγουν. Εδιναν προθεσμία γι’ αυτό μία βδομάδα. Αλλο «κλιμάκιο» χτυπούσε πόρτες και ζητούσε ονόματα ιδιοκτητών που νοίκιαζαν σπίτια σε μετανάστες!
Βράδυ Κυριακής, στην Πάτρα μετανάστης δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από ομάδα νεαρών, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. Ο αλλοδαπός κινούνταν πεζός στο ύψος του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής – Πατραϊκής, παράλληλα προς τις γραμμές του τρένου, πίσω από τον πολυχώρο «Πολιτεία».
Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα χέρια των ανθρώπων που του επιτέθηκαν, χάρη στην επέμβαση πολιτών που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν θεατρική παράσταση στην «Πολιτεία». Η Αστυνομία έχει συλλάβει τρία άτομα τα οποία σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Επεισόδια σημειώθηκαν και το απόγευμα κοντά στο νέο λιμάνι Πάτρας. Εκεί είχαν σχηματιστεί μεγάλες ουρές από νταλίκες και κάποιοι Αφγανοί «γαντζώθηκαν» στα οχήματα για να μεταβούν στην Ιταλία.
Άγνωστοι τους κυνήγησαν και οι Αφγανοί άρχισαν να τρέχουν, αναζητώντας καταφύγιο στο γειτονικό αστυνομικό τμήμα.
ΠΗΓΗ: Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...