Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Απόλαυσε τη θέα όσο προλαβαίνεις...


Σύντομα ο Βόρειος Πόλος θα γίνει ένας απέραντος ωκεανός…

Αυτό το καλοκαίρι, η άπληστη πετρελαϊκή βιομηχανία που προκαλεί την υπερθέρμανση του πλανήτη και το λιώσιμο των πάγων θα βρεθεί στην Αρκτική για να ψάξει και να εξορύξει πετρέλαιο, ικανό για να καλύψει τις ανάγκες μόλις 3 ετών!
Για αυτό κι εμείς ξεκινάμε τη μεγαλύτερη εκστρατεία μας μέχρι σήμερα και ανακηρύσσουμε ένα παγκόσμιο καταφύγιο γύρω από τον Βόρειο Πόλο.
Η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη.Πρέπει να προστατέψουμε την πολύτιμη αυτή περιοχή, που λειτουργεί σαν ένα είδος 'κλιματιστικού' για τον πλανήτη και φιλοξενεί δεκάδες ζώα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο.
Πρόσθεσε την όνομά σου στην ειδική κάψουλα της Greenpeace και μόλις μαζέψουμε 1.000.000 υπογραφές, θα την τοποθετήσουμε στο βυθό του Βόρειου Πόλου, 4 χιλιόμετρα κάτω από τον πάγο. Έτσι, θα διεκδικήσουμε την Αρκτική στο όνομα ολόκληρου του πλανήτη!
Υ.Γ. Πριν από 30 χρόνια, ξεκινήσαμε μια παρόμοια εκστρατεία για την προστασία της Ανταρκτικής. Κανείς δεν πίστευε τότε ότι θα τα καταφέρουμε κι όμως δημιουργήσαμε μαζί με τους υποστηρικτές μας ένα παγκόσμιο καταφύγιο στο Νότιο Πόλο!
Τώρα, ήρθε η σειρά της Αρκτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...