Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ......


Προς όλες τις Συνελεύσεις γειτονιών, άλλες συλλογικότητες και φορείς.


Όλοι το διαισθάνονται λίγοι όμως έχουν επίγνωση τι μας περιμένει με τη νέα μνημονιακή κυβέρνηση, ειδικά στο θέμα των φόρων και των χαρατσιών. Οι πολλοί ελπίζουν, αδιαφορούν ή έχουν πλήρη άγνοια, υπακούοντας στα κελεύσματα της αποχαυνωτικής προπαγάνδας των ΜΜΕ. Άγνοια, ελλιπής ενημέρωση, προπαγάνδα είναι τα όπλα τους.


Πριν καιρό αλλά και στη συνέχεια είχαμε προβάλλει σε αναρτήσεις μας το νέο τοπίο λεηλασίας, βιασμού και αρπαγής των ελαχίστων που μας απόμειναν από τους θησαυροφύλακες των δανειστών και τα αρπαχτικά της διαπλοκής.


Σχετικά βλέπε εδώ http://dikaex.blogspot.gr/2012/05/blog-post_4845.html.


Έχουμε τονίσει ότι όλη η οικονομική πολιτική των τελευταίων ετών εξυπηρετούσε αποκλειστικά και μόνο τους δανειστές τραπεζίτες, τα κοράκια των αγορών, τους έλληνες καρχαρίες. Καμμία φροντίδα ή μέριμνα για τα λαϊκά στρώματα, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους αδύναμους οικονομικά που ρίχνοντας όλο και περισσότερους στον καιάδα της υπερσυσώρευσης του κεφαλαίου.

Ο σκληρός μηχανισμός εξυπηρέτησης αυτής της πολιτικής είναι το Υπουργείο Οικονομικών και οι Υπηρεσίες του (τελωνεία, εφορίες). Κάτι που φαίνεται όλο και πιο καθαρά από τον εναγκαλισμό-κατάληψη αυτών των μηχανισμών από τους δανειστές και τους τραπεζίτες. Κάτι που μας υποδεικνύει με σαφήνεια πως στόχος των αγώνων μας πρέπει να είναι αυτός ο μηχανισμός.


Άνισος και δύσκολος αγώνας που πρέπει όμως να δοθεί με μαζικότητα, αποφασιστικότητα και ενότητα. Και κυρίως οπλισμένος με τη βαθειά γνώση του τί μας περιμένει με τη νέα κυβέρνηση. Και επειδή έρχεται ο καιρός των δηλώσεων καλούμε κάθε πολίτη, συλλογικότητα, μαζικό φορέα σε συνάντηση και συζήτηση για το θέμα της φορολογίας και των χαρατσιών την Τετάρτη 27 Ιούνη στο πάρκο της Τσαμαδού 10, ώρα 19.00.

Θα γίνει μια φορολογικής φύσεως ενημέρωση και θα απαντηθούν σχετικές ερωτήσεις.


Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την κόλαση που έρχεται.

Όλοι ΜΑΖΙ θα αποφασίσουμε για τις δράσεις μας.


ΖΗΤΑΜΕ:

Κατάργηση όλων των χαρατσιών και των φόρων που επιβλήθηκαν με τα μνημόνια.

Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια και τους φόρους που επέβαλαν οι τραπεζίτες.

Να σπάσει ο Φόβος και να τσακιστεί η τρομοκρατία του Εφόρου.

ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ

Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων-Νεάπολης-Μουσείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...