Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ, ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΒΟΡΙΔΗ. ΟΙ ΜΠΑΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ, Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!!!!!!!!!!!!

Η ψυχη και η δυναμη του κινηματος νικησε. Η αλληλεγγυη και η ανυπακοη στη πραξη και οχι στα λογια, νικησαν. Το καταπτυστο και τρομοκρατικο νομοσχεδιο, του εγκαθετου απο το πασοκ και τη νδ του υπουργου πρωην πρωτοπαλληκαρου της επεν και  μαριονετας της πρωην συγκυβερνησης, μακη βοριδη, επεσε στη πραξη, επεσε στο δρομο, εκει που γεννιουνται συνειδησεις και γινονται ''πραγματικες'' ανατροπες, μεσα απο αγωνες, μεσα απο μαχες.
Η αλληλεγγυη, εδειξε τη δυναμη της, νικησε το φοβο, εδειξε σε ολους, οτι αν πανω απο εγωισμους και σκοπιμοτητες, πανω απο ιδιοτελειες και μικροσυμφεροντα, επκρατησει η αναγκη για προσφορα προς τη κοινωνια και το κοινο συμφερον, δεν υπαρχουν ανυπερβλητα εμποδια και αδιεξοδα..
 Η κοινη δραση των κινηματων, αλ.ανυα, δεν πληρωνω info, επαμ, μοτοσυκλετιστες εν δρασει, κινηση απελαστε το ρατσισμο, αλλα και  πολλων νεων συναγωνιστων που ενοιωσαν την αναγκη να ακολουθησουν τη δραση μας και να αγωνιστουν και αυτοι, στεφθηκε με απολυτη επιτυχια, γεμισε με περισση ικανοποιηση τους συναγωνιστες και προφανως ''στεναχωρεσε'' τον μακη βοριδη και τους εντολοδοχους του αφου πλεον ειδαν ξεκαθαρα, οτι το κινημα δεν εκφοβιζεται, το κινημα δεν υποτασσεται και οτι η περηφανεια και η αξιοπρεπεια του ομορφοτερου κομματιου της Ελληνικης κοινωνιας, ειναι πανω απο απειλες και πανω απο αθλια νομοσχεδια.......
Η κοινη μας δραση, ηταν  μια προβα τζενεραλε, για τη δυσκολη συνεχεια που προφανως ακολουθει   και που πλεον, θα πρεπει να δοθει συνολικα, με κοινους στοχους και συγκεκριμενο σκοπο. Να υπεραπιζομαστε και να αγωνιζωμαστε ενωμενοι, απεναντι σε ολους αυτους, που προσπαθουν να μας εξαθλιωσουν, να κλεψουν τις ζωες μας και να διαγραψουν  το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας.
Ολοι στους δρομους για την ελευθερια
Ολοι στους δρομους για τη δημοκρατια και τη κοινωνικη δικαιοσυνη
αλ.ανυ.α  μαχητες των δρομων....αλληλεγγυη-ανυπακοη-ανατροπη.


                                                                                                                                       






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...