Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!!!



Επειδη θα πρεπει για λιγο, να προσγειωθουμε στη δυστυχως τραγικη πραγματικοτητα και να δουμε πιο μπροστα, αμεσως μετα τις εκλογες, που ευελπιστω να ειναι μια μεγαλη νικη της αριστερας και της δημοκρατιας, θα πρεπει να επισημανω τα εξης.,....
Σε καμμια περιπτωση, δεν θα πρεπει να ''ξεχασει'' κανεις, τις συνθηκες που εχουν διαμορφωθει στη κοινωνια.
Η νεα κυβερνηση της αριστερας που θα κληθει να αναλαβει τις τυχες της χωρας, δεν θα πρεπει σε καμμια περιπτωση, να ''ξεχασει'' το λαο, να ξεχασει τη κοινωνια που δοκιμαζεται και ψυχορραγει.
Δεν θα πρεπει να ξεχασει, οτι ο λαος, αυτος ο περηφανος Ελληνικος λαος, που ξεγελαστηκε, λεηλατηθηκε και προδοθηκε, εκτος απο την απωλεια της αξιοπρεπειας του, που καποιοι φροντισαν να του αφαιρεσουν, κινδυνευει πλεον σοβαρα και με την ολοκληρωτικη απωλεια της περιουσιας του.
Ενα απο τα πρωτα μεληματα, αν οχι το πρωτο, θα πρεπει να ειναι,η αμεση θεσμοθετηση νομοσχεδιων, που θα προστατευει την εναπομεινασα περιουσια του.
Δεν ειναι δυνατον, να υπαρξει συνεχεια στο Ελληνικο κρατος, αν δεν ληφθουν αμεσα μετρα που θα προστατευσουν και θα λυτρωσουν τους πολιτες, απο το βρογχο των κατασχεσεων, και των πληστηριασμων. Δεν γινεται να χαθουν  περιουσιες που βαποκτηθηκαν με αιμα.
Οσες κινησεις και να γινουν, οσα σχεδια και πλανα και αν υπαρξουν, για αναπτυξη, νεες θεσεις εργασιας και επενδυσεις, οσα ''ωραια'' λογια συμπαραστασης και κατανοησης του πονου και της θλιψης και να ειπωθουν, οσα ευχολογια και καταγγελιες για το τι παραλαβαμε και το πως θα διαχειριστουμε, τιποτα απο ολα αυτα, δεν ειναι αρκετο, για να σταματησει τον κοινωνικο αρμαγεδωνα που υφισταται ο λαος, τιποτα απο ολα αυτα, δεν μπορει να αποτρεψει τις αυτοκτονιες συνανθρωπων μας, τιποτα απο αυτα, δεν μπορει να γινει το εναυσμα, για τη κοινωνικη γαληνη που χρειαζομαστε, ουτως ωστε να γινει ενα νεο ξεκινημα, εκτος απο το να γινει το κρατος, ασπιδα στην οικογενεια που δοκιμαζεται, ασπιδα, στη κοινωνια που καταστρεφεται, ασπιδα, στον καθε πολιτη, που πλεον αισθανεται σαν κυνηγημενος στον ιδιο του το τοπο.
Οσο θα υπαρχει ανοχη, σε καθε επιτηδειο τοκογλυφο, οσο τα αρπαχτικα των τραπεζων, αλωνιζουν ελευθερα και αρπαζουν, κανουν πλιατσικο στη κυριολεξια, πανω απο το ''πτωμα'' των καταρρακωμενων και ανημπορων να αντιδρασουν πολιτων, οσο οι εφοριες θα εξακολουθουν να πιεζουν και να σπρωχνουν ακομη περισσοτερο στην απογνωση τους φορολογουμενους και να τους εκβιαζει με κατασχεσεις και ειδικα τους ''κατεστραμμενους'' απο τη λαιλαπα που περασε και τους σαρωσε, τοσο η κοινωνικη συνοχη θα χανεται, τοσο τα προβληματα θα γιγαντωνονται!!!
Αμεσα λοιπον και χωρις πολλα λογια και περιστροφες, το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να γινει την επομενη των εκλογων, θα ειναι η κυβερνηση και ειδικα της αριστερας, να στρεψει το βλεμμα της οχι αριστερα, ουτε βεβαια και δεξια, αλλα κατευθειαν πανω στα καυτα και ζωτικα  προβληματα της κοινωνιας, να στρεψει το βλεμμα της πανω στον ανθρωπο, πανω στην οικογενεια, πανω στη κοινωνια, πανω στη χωρα, πανω στη κοινωνικη δικαιοσυνη, τη δημοκρατια και τελικα, πανω σε αυτους που ειδανε σαν τελευαια τους ελπιδα, σαν σανιδα σωτηριας, τον συριζα και την αριστερα!!!
Τασος Καραγιωργος
Μελος του κινηματος αλ.ανυ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...