Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο ΒΟΡΙΔΗΣ, ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΚΟΛΑΦΘΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ....

Δυστυχως οταν το κινημα μας, κραυγαζε εδω και καιρο, για την τοποθετηση του μακη βοριδη, ο οποιος ηταν το πρωτοπαλληκαρο της επεν, που μετεπειτα βεβαια μετονομαστηκε χρυση αυγη και ειναι η φυσικη συνεχεια του φασισμου και ναζισμου στη χωρα, καποιοι δηθεν εκσυγχρονιστες και ανοιχτομυαλοι αδιαφορουσαν πληρως.
Οταν κραυγαζαμε οτι η νδ και πασοκ, εκκολαπτουνε το αυγο του φιδιου, αδιαφορωντας για τις συνεπειες της πραξης τους, μονο και μονο για να ''εξυπηρετησουν'' τα συμφεροντα τους και τα συμφεροντα των μεγαλοεργολαβων, καποιοι μας λοιδωρουσαν.
Οταν καταγγελαμε τη προσπαθεια φιμωσης των κινηματων ανυπακοης, φιμωσης της ελευθερης εκφρασης και διαμαρτυριας, διαμαρτυρομενοι για το νομοσχεδιο του τσεκουροφορου φασιστα και τραμπουκου
βοριδη, που ποινικοποιουσε την διαμαρτυρια στα διοδια και τρομοκρατουσε τους οδηγους καποιοι το χαιροντουσταν γιατι........χαναμε μια μαχη και καποιοι αλλοι, νομιζαν οτι ....βρηκαν το φαρμακο για να μας εξουδετερωσουν.
Τωρα ομως που αρχιζουν να ξυπνανε και να παιρνουν μυρωδια, το τι εγκλημα εκαναν και σε ποσο μεγαλο κινδυνο εβαλαν τη κοινωνια, τωρα που ο φοβος, αρχιζει να περναει και στο δικο τους στρατοπεδο, τωρα που φαινεται καθαρα, οτι οταν σκαβεις το λακο του αλλου (λαος) αδιαφορωντας με ποιο τροπο και ποιες πρακτικες το κανεις, αρκει μονο να βολευει τα συμφεροντα σου, τοτε εισαι οχι απλως υπολογος, αλλα εχεις την απολυη ευθυνη, για το χαος που δημιουργηθηκε στον τοπο και που εκτος απο οικονομικο και κοινωνικο, φροντισες να το κανεις και πραγματικο, αφου με την ανοχη και ουσιαστικα την προτροπη σου, αναψες το πρασινο φως, στο φασισμο, στο ρατσισμο, στον τραμπουκισμο και νομιμοποιησες τις συμμοριες τυπου χρυσης αυγης και τους αρχιφασιστες τυπου βοριδη!!!!!!
Ολα αυτα τα πρωτοφανη που συμβαινουν στο τοπο δεν ειναι τυχαια ουτε ορφανα.
Ηταν πολυ καλα προμελετημενα και η απολυτη ευθυνη ανηκει στα δυο ''κομματα'' που κατωρθωσαν να απολλοτριωσουν και να εκφυλισουν ολες τις ''ιερες'' εννοιες στη χωρα μας, τις εννοιες της Δημοκρατιας, της Ελευθεριας, της κοινωνικης δικαιοσυνης και της ανθρωπιας, Η νδ το πασοκ, αλλα και ολοι οσοι ειτε σαν βουλευτες τους, ειτε σαν παρατρεχαμενοι και διαπλεκομενοι τους, ''εσπρωξαν'' τη χωρα στο απολυτο χαος και τη γενοκτονια, ειναι αυτοι, που εχουν την κυρια και αποκλειστικη ευθυνη και στις επερχομενες εκλογες, θα πρεπει οχι απλως να λογοδοτησουν, αλλα και να ''σβησουν''  απο τον πολιτικο χαρτη. Επιτελους καποτε σε αυτο τον τοπο θα πρεπει οι πραγματικοι εγκληματιες και οι προδοτες να λογοδοτουν!!!!!
Τα χαστουκια στη Κανελλη και το νερο στη Δουρου ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι, αλλα αυτα τα δυο ειναι παρονυχιδες, μπροστα σε αυτα πο μας περιμενουν ακομη, εαν δεν διωξουμε τους αρχιερεις του απολυτου χαους. Οσο το συντομοτερο, τοσο το καλυτερο!!
Τασος Καραγιωργος, μελος του κινηματος αλ.ανυ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...