Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

Σταματηστε να ''μαθαινετε'' τις ειδησεις απο την τηλεοραση το ραδιοφωνο και τις εφημεριδες.
Η πιο εγκυρη πληροφορηση για ολους, ειναι το ιδιο μας το σπιτι, οι φιλοι και οι γνωστοι μας, η γειτονια μας, η πολη μας.
Ψαξτε τις τσεπες σας, κοιταξτε τον τραπεζικο σας λογαριασμο, προσπαθηστε να βρειτε δουλεια και ανακαλυψτε πως ειναι σαν το τζοκερ, ριξτε μια ματια στους απληρωτους λογαριασμους που εχετε στο συρταρι σας, κοιταξτε τα εκκαθαριστικα της εφοριας που σας ''φερονται'' σαν κατοικους των αραβικων εμιρατων, περπατηστε στους εμπορικους δρομους και ριχτε μια ματια στα λουκετα, αλλα και στα ''αδεια'' καταστηματα που εχουν απομεινει, κοιταξτε τα παιδια σας στα ματια και αναρωτηθειτε ποσο καιρο, εχετε να τους ''προσφερετε'' σαν γονεις, σκεφτειτε ποσες φορες , θελατε να ''ανοιξει'' γη να σας καταπιει, οταν σε γιορτες, αρκειστε σε ενα απλο ''χρονια πολλα'' και σε δυο φιλια, επεδη δεν ''εβγαινε ο προυπολογισμος'' για ενα δωρο.
Βαλτε και σεις με το μυαλο σας ποσες ακομη ''ταπεινωσεις'' που δεν τις ''αξιζαμε'', εχουμε δεχτει τα τελευταια χρονια απο αυτους, που προσπαθουν με αθλιες μεθοδευσεις και βρωμερες προπαγανδες απο τα μεσα ''ενημερωσης'' που τους ανηκουν και που προσπαθουν να πεισουν το λαο, οτι ''μαζι τα φαγαμε'', οτι δεν υπαρχει αλλος δρομος απο το μνημονιο, οτι μονον εμεις θα σας σωσουμε, οτι οσοι διαμαρτυρονται διεκδικωντας ενα καλυτερο μελλον ειναι αναρχικοι, μπαχαλακηδες, κομμουνιστες, μαλακες και φασιστες, οτι θα ''πεινασουμε'' εαν φυγουμε απο το μνημονιο και το ευρω.
Το οτι θα πεινασουμε ''περισσοτερο'' ειναι σιγουρο εαν εξακολουθησουν καποιοι συμπολιτες μας, να ακολουθουν τις παροτρυνσεις και τις συμβουλες της τρεμη, του πρετεντερη, του καψη, της σταη, του τσιμα, του προτοσαλτε και αλλων ''τηλεαστερων'', που με τοσο ζηλο υπερασπιζονται τα συμφεροντα των μεγαλοεκδοτων αφεντικων τους,, αδιαφορωντας για το τι γινεται γυρω τους, αλλα και μεσα στο σπιτι τους.
Επιτελους ας μην δουμε αλλο τηλεοραση, ας δουμε τη πραγματικοτητα, που ειναι τραγικη και οδυνηρη και ας κανουμε αυτο που πρεπει για να την αλλαξουμε...
Αλληλεγγυη, ανυπακοη, ανατροπη.
Ολοι στους δρομους για την ανατροπη και την ελευθερια.
αλ.ανυ.α μαχητες των δρομων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...