Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΓΥΜΝΟΣ!!!! Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΠΙΟ...ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

Για διαταραγμένη συμπεριφορά του πρώην υπουργού κάνουν λόγο σωφρονιστικοί υπάλληλοι και συγκρατούμενοι του.
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει σήμερα το pheme.gr ο Άκης Τσοχατζόπουλος κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνός, το Σάββατο 23 Ιουνίου, στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.
Ο πάλε ποτέ ισχυρός πολιτικός άνδρας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος λίγο καιρό μετά την προφυλάκισή του εμφανιζόταν στα μέσα ενημέρωσης αποφασισμένος να προβεί σε αποκαλύψεις, με τις οποίες θα έπαιρνε μαζί του «πολλούς», το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δεινή ψυχολογική κατάσταση, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του pheme.gr.
"Ο εγκλεισμός τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, το γεγονός ότι το πεντάχρονο παιδί του μεγαλώνει μόνο του, τον έχουν λυγίσει. Σε μας είναι προφανές ότι δεν θα αντέξει", λένε στο pheme.gr σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού.

Το θέαμα του πρώην υπουργού να κυκλοφορεί ημίγυμνος στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, δείχνοντας ότι έχει χάσει την επαφή με το χώρο στον οποίο βρίσκεται, έχει προβληματίσει τη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού.

Όπως περιγράφουν στο pheme.gr κρατούμενοι των φυλακών, "ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμπεριφέρεται σα να είναι ολομόναχος στον προσωπικό του χώρο. Πάει κι έρχεται βυθισμένος στις σκέψεις του, αγέλαστος και σκοτεινός, ενώ συχνά παραμιλάει, λέγοντας δυσνόητα πράγματα".
Τον περασμένο Μάιο, όπως είναι γνωστό, στο κελί του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε εντοπισθεί και κατασχεθεί κινητό τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των Φυλακών.


Εκείνο, το οποίο δεν είναι γνωστό, είναι το πώς εντοπίσθηκε το κινητό του τηλέφωνο. Το παρασκήνιο που περιγράφουν στο pheme.gr κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού εγείρει ερωτήματα για την ψυχολογική κατάσταση του.
Ο πρώην υπουργός μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο, δίχως να λαμβάνει το παραμικρό μέτρο προφύλαξης, δείχνοντας να μην έχει επίγνωση της πράξης του και των κανόνων που διέπουν τη ζωή των εγκλείστων.

"Κυκλοφορούσε ως άλλος Μέγας Ναπολέων με το κινητό τηλέφωνο στα χέρια, δείχνοντας ότι δεν έχει συναίσθηση του τι κάνει", τονίζει κρατούμενος και προσθέτει: "Μην παρεξηγηθώ, δεν το έκανε πιστεύοντας ότι χαίρει ασυλίας. Απλώς δείχνει να μην έχει επαφή με το περιβάλλον"!

Όπως ανέφεραν στο pheme.gr άλλοι κρατούμενοι, δεν πάει καιρός, που κάποιοι τον είδαν να προσπαθεί να επικοινωνήσει από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, χωρίς να έχει βάλει κάρτα.
Δεν πάει καιρός που τον πέτυχαν κάποιοι κρατούμενοι να προσπαθεί να επικοινωνήσει από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών, χωρίς να έχει βάλει κάρτα! Έπαιρνε και ξανάπαιρνε, δίχως φυσικά κανένα αποτέλεσμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...