Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!! ΜΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!!!!


O συντονισμενος και βρωμικος πολεμος της πιο αθλιας και προδοτικης διακυβερνησης στην ιστορια του τοπου συνεχιζεται με..... αμειωτους ρυθμους και με ανανεωμενο ρεπερτοριο.
Τρισαθλια και ελεεινα παπαγαλακια, αυτη τη φορα εισαγομενα απο τη Γαλλια, παραπλανωντας και εξαπατωντας το κινημα μας, μας πλησιασαν με σκοπο να 'φτιαξουν'' ενα ντοκυμαντερ, στο οποιο θα αναδεικνυοταν η εξαθλιωση και το αδιεξοδο που εχει περιελθει η χωρα μας και ο λαος της εξ'αιτιας των πολιτικων επλιογων αλλα και της λεηλασιας του κρατος απο τους πολιτικους και τους διαπλεκομενους ''φιλους'' τους..
Στο ρεπορταζ που προβληθηκε ομως στη Γαλλικη τηλεοραση, οχι μονο δεν μεταφραζουνε επακριβως τις θεσεις μας σχετικα με το τι συμβαινει στην Ελλαδα, ποιοι τα δημιουργησαν αλλα και το πως ''πολεμαμε'' εμεις εναντια στη φτωχεια και την απελπισια που εχει περιελθει ο Ελληνικος λαος, αντθετως ''φροντισαν'' να συκοφαντησουν και να μειωσουν ολους τους Ελληνες με φρασεις οπως η απατη, ειναι το εθνικο σπορ των Ελληνων, αλλα φροντισαν με τη Γαλλικη ευγενεια που τους διακρινει, να μας ανταποδωσουν τη φιλοξενια αλλα και το χρονο που τους διαθεσαμε για το ρεπορταζ τους να στολισουν και προσωπικα εμας σαν κινημα, αποκαλωντας μας απατεωνες. Τωρα το ποιοι ειναι πραγματικοι απατεωνες φαινεται  στην πραξη.
Το κινημα μας δηλωνει σε ολους τους τονους και προς ολες τις κατευθυνσεις, οτι οχι μονο θα συνεχισει με περισσοτερο παθος και απoφασιστικοτητα να στεκεται διπλα στη κοινωνια που καταρεει λιμοκτονει και ταπεινωνεται καθημερινα χωρις να μπορει να αντιδρασει, αλλα και θα φροντισει να υποχρεωσει τους αθλιους συκοφαντeς της χωρας αλλα και του κινηματος να επανορθωσουν με καθε ''νομιμο'' τροπο και να αποκαταστησουν την αληθεια.
Βεβαια σαν πρωτη απαντηση στο συγκεκριμενο καναλι, που βεβαια ειμαστε σιγουροι πως μονο αθωα και με δικη του πρωτοβουλια δεν ηταν η θεση του, ανταποδιδουμε τους χαρακτηρισμους και προς αυτους αλλα και προς εκεινους που τους ανεθεσαν την εργολαβια σπιλωσης των Ελληνων και του κινηματος και τους πληροφορουμε, οτι οι μερες και τα εργα των δυναστων του Eλληνικου λαου ειναι μετρημενες και ισως θα πρεπει να ψαχνουν απο τωρα καινουγια ''δεκανικια'' για να στηριχτουν!!
αλ.ανυ.α μαχητες των δρομων......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...