Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Μελη του κινηματος πηραν μερος στην επιτυχημενη δραση στη περιοχη τις αγιας βαρβαρας να κατεβασουν παρανομες κεραιες κινητης τηλεφωνιας

Πρόκειται για συμπολίτες μας οι οποίοι την Παρασκευή 15 lουνίου αυθόρμητα και καθοδηγούμενοι από την αγανάκτηση, επειδή επί χρόνια ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται στο  αίτημα να ξηλωθούν οι κεραίες από τις ταράτσες κτηρίων της πόλης μας, ανέλαβαν να τον αντικαταστήσουν.

Σημειώνουμε πως στην πόλη μας αποδεδειγμένα λειτουργούν άλλες παράνομες κεραίες οι οποίες είναι γνωστές στο Δήμο επί χρόνια, ο οποίος όμως κωλυσιεργεί να τις κατεβάσει, προκαλώντας τους κατοίκους της πόλης μας.

Πάντως συνδημότες μας που πήραν μέρος στο κατέβασμα των κεραιών δήλωσαν πως είναι έτοιμοι να πάρουν μέρος και σε άλλες ανάλογες επιχειρήσεις ξηλώματος κεραιών εάν ζητηθεί η βοήθειά τους από άλλες γειτονιές της Αγίας Βαρβάρας.

Ο Δήμος έστω και τώρα χωρίς άλλη καθυστέριση πρέπει να κινηθεί και να ξεκινήσει την αποκαθήλωση παράνομων κεραιών.

Αυτή την φορά δεν υπήρξαν επεισόδια. Κανείς όμως δεν μπορεί να βεβαιώσει πως σε ανάλογες περιπτώσεις δεν θα συμβούν.

Υπενθυμίζουμε την πρότασή μας, ο Δήμος στις περιπτώσεις παράνομης λειτουργίας κεραιών, να μηνύσει τους ιδιοκτήτες των κτηρίων και να διεκδικήσει τα χρήματα που εκείνοι εισέπραξαν από τις εταιρείες για ενοίκιο της ταράτσας τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...