Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

10 ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ!!!

Ο Albert Einstein υπήρξε ένας πρωτοπόρος επιστήμονας. Ηταν πολύ μπροστά από κάθε άλλον επιστήμονα της εποχής του. Δεν θεωρήται συνεπώς τυχαία ως ο μεγαλύτερος φυσικός όλων των εποχών. Δεν ήταν όμως μόνο επιστήμονας, ήταν ταυτόχρονα φιλόσοφος και μύστης. Είπε χαρακτηριστικά : «Η επαφή με το μυστήριο είναι η ωραιότερη εμπειρία του ανθρώπου».
Θεωρούσε τον εαυτό του, ένα ταξιδευτή του σύμπαντος, ένα επιστήμονα που εργάζεται για το καλό της ανθρωπότητας, έναν ουμανιστή, που έβλεπε τις αδικίες και κατήγγειλε συνειδητά την πορεία των πραγμάτων: την άνοδο του χιτλερισμού, την αδυναμία των μεγάλων να εξαλείψουν την πείνα, την δυστυχία, τον ψυχρό πόλεμο.
Ο Εinstein, ήταν ένας φιλόσοφος που καταλάβαινε ξεκάθαρα τους νόμους της επιτυχίας και τους εξηγούσε με την ίδια ευκολία που εξηγούσε και τις εξισώσεις του. Ορίστε μια λίστα με δέκα, από τα εκατοντάδες, υπέροχα πράγματα που έχει πει. Δέκα χρυσά μαθήματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στην καθημερινή σου ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...