Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΖΙΝΟ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ''ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ'' ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Ειναι ενα φαινομενο που ομοιο του δεν θυμαμαι, αλλα και δεν νομιζω να υπηρξε, σε ολες τις ''φασεις'' του Ελληνικου κρατους, απο την ιδρυση του, αλλα και σε ολοκληρη την ιστορια του Ελληνισμου, απο την αρχαιοτητα, μεχρι και τις μερες που διανυουμε.
Δεν εχουν προηγουμενο, η αθλιοτητα, αλλα και οι πρακτικες που χρησιμοποιηθηκαν τα τελευταια χρονια και ειδικα την τελευταια τριετια, δηλαδη απο τον ''βουβο'' αποχαιρετισμο στην εξουσια του μεχρι τοτε λαλιστατου κ.Καραμανλη, το περιφημο και χιλιοερμηνευμενο, ''λεφτα υπαρχουν'' του δολοφονου με το αγγελικο προσωπο Γ.Παπανδρεου, με τον περιφημο θιασο του και τα ανα τριμηνο ''σωσιματα" της χωρας, μεχρι και τη σημερινη συγκυβερνηση εθνικης καταστροφης του Σαμαρα, του Βενιζελου και του κρυφοαρχομανη Κουβελη, που στην αγωνια του να ''συμμετασχει'' σε οποιασδηποτε μορφης εξουσια, πουλησε τη ψυχη και τις ''ιδεες'' του στο διαβολο, συμβαλλωντας τα μεγιστα, στην ολοκληρωτικη γενοκτονια των Ελληνων.
Δεν νομιζω να υπαρξει πιο συναρπαστικο βιβλιο-επος, απο αυτο που ο ιστορικος του μελλοντος,

θα περιγραφει ολο αυτο το εγκλημα που συντελειται στο τοπο και ειναι βεβαιο, οτι οι επομενες γενεες Ελληνων, θα μεινουν αναυδοι και δεν θα νοιωσουν καθολου περηφανοι, καθως θα ξεφυλλιζουν τις σελιδες του και θα διαβαζουν βημα προς βημα, το πως συντελεστηκε ενα απο τα παγκοσμιως μεγαλυτερα πολιτικα και κοιινωνικα εγκληματα και το πως οδηγηθηκε στη λαιμητομο ενας ολοκληρος λαος.
Και το βασικοτερο, πως οι  ιδιοι πολιτικοι-εγκληματιες που ασελγουσαν επι χρονια πανω στο κρατος και τον Ελληνικο λαο, ανελαβαν ρολο δικαστη και εισαγγελεα, καλυπτωντας τα εγκληματα που διεπραξαν φορτωνοντας ταυτοχρονα και χρεωνοντας το λογαριασμο στους απλους πολιτες.φερνοντας τους σε ενα τρομαχτικο αδιεξοδο, που τον οδηγησαν με συνοπτικες διαδικασιες στην εξαθλιωση, τη ταπεινωση και την αυτοκτονια.
Εχουμε να κανουμε με ενα ''κρατος'' Καζινο,που λειτουργει με πραγματικες μεθοδους μαφιας, με αρπαχτες και παγιδες, με εκφοβισμους, εκβιασμους, και που οι εμπνευστες, οι διαχειριστες και οι εκτελεστες αυτης της οργανωσης, δεν ειναι παρα εγκληματιες του κοινου πονικου δικαιου!!!!.
Πως αλλιως μπορεις να χαρακτηρισεις και να περιγραψεις, ολο αυτο αθλιο σκηνικο που εχει στηθει γυρω μας, απο ολους αυτους που επι χρονια λεηλατουσαν τη χωρα, ξαφριζαν ταμεια και δημοσιους οργανισμους, επαιρναν μιζες δισεκατομμυριων μαζι με τους διαπλεκομενους φιλους τους μεγαλοεργολαβους και επιχειρηματιες, ''φυτρωναν'' βιλες και πισινες, καυχωμενοι και καμαρωνοντας ξεροντας οτι τιποτα και με κανενα τροπο δεν μπορουσε να τους αγγιξει ουτε μια τριχα απο τη κεφαλη τους.
Και πως να τους αγγιξει αλλωστε, απο τη στιγμη που τα ειδικα δικαστηρια βασιζονταν πανω στο νομο περι ευθυνης υπουργων, που εμπνευστηκε ο Βενιζελος και στηριξε και το Πασοκ και η ΝΔ και τα ποινικα δεν εφταναν ποτε στο ακροατηριο, αφου το ενα χερι ενιβε το αλλο.
Αντ'αυτου, στηνοταν και στηνονται, απιθανης εμπνευσης παγιδες στους φορολογουμενυς πολιτες, φροντιζοντας συνεχως με βρωμικες και αθλιες μεθοδους, να απομυζουν και να χρεωνουν το λαο, με δυσβασταχτους φορους, εγλωβιζοντας τον σε ενα τουνελ και βομβαρδιζοντας τον με διαφορα τεχνασματα και παρανομες εγκυκλιους, ετσι ωστε να μην μπορει να ανασανει, να ασφυκτια, να πανικοβαλλεται, να παραδιδεται.
Χαρατσια, εκτακτες εισφορες, τελη επιτηδευματος για τους ηδη πτωχευμενους επαγγελματιες,αντικειμενικα κριτηρια φορολογσης σε ενα λαο που δεν εχει πλεον σαλιο και χανει σιγα σιγα και το τελευταιο τουβλο που ειχε χτισει και καθε ειδους χαρτοπαιχτικης λογικης και καζινιστικης μεθοδου εμπνευσεις, προκειμενου να πνιξει τους πολιτες και να τους εγκλωβιζει ολο και πιο πολυ..
Πραγματικες μεθοδοι μαφιας. Δοκιμασμενες και ακομη πιο εξελιγμενες.
Φοβος, ανασφαλεια, σαστιμαρα, εκβιασμοι, εκφοβισμος, αποπροσανατολισμος και μοιραια, αφοπλισμος του καθε πολιτη, απο καθε μορφης αντισταση που θα μπορουσε να προβαλλει, αφου πλεον βλεπει το κοσμο γυρω του να χανεται, το σπιτι του να γκρεμιζεται, την οικογενεια του να διαλυεται και αυτος, να βυθιζεται στην απογνωση και να σπρωχνεται στη καταθλιψη και την αυτοκτονια.
Το τελειο σχεδιο με τους ιδανικους εκτελεστες.
Ολοι τους υπανθρωποι, ολοι τους προδοτες και δοσιλογοι, εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου, που ασελγουν ασυστολα πανω στο πτωμα της Ελλαδας και του Ελληνικου λαου, γνωστες μιας παροιμιας του ''σοφου'' λαου ......οτι φαμε και οτι πιουμε, μονο που εχουν ξεχασει κατι, εχουν ξεχασει τη συνεχεια αυτης της παροιμιας, που ευχομαι πολυ συντομα να πραγματοποιηθει!!!!!!
Τασος Καραγιωργος,
μελος του κινηματος Αλ.ανυ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...