Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Στον "αέρα" η μεταφορά μαθητών ειδικών σχολείων του Δήμου Αθηναίων....

Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ενημέρωσαν για την αδυναμία μετακίνησης των μαθητών λόγω των ανεξόφλητων οφειλών του Δήμου.....


Επιχειρηματίες τουριστικών λεωφορείων αποχώρησαν από διαγωνισμό του Δήμου Αθηναίων που αφορά στη μεταφορά μαθητών για το σχολικό έτος 2012-2013 εξαιτίας ανεξόφλητων υπολοίπων προηγούμενων ετών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες στον διαγωνισμό ενημέρωσαν το Δήμο για την αδυναμία τους να προχωρήσουν στην πραγματοποίηση των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά αν δεν εξοφληθούν οι οφειλές.
Οι επιχειρηματίες αποχώρησαν από το διαγωνισμό καθώς δεν τους παρέχονταν οι απαιτούμενες εγγυήσεις για την αποπληρωμή του έργου που καλούνταν να παράσχουν.
Παράλληλα, η Ομοσπονδία ζητεί από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών την πρόβλεψη πιστώσεων για τη μεταφορά μαθητών για τη νέα σχολική περίοδο και την τακτική πληρωμή των υπολοίπων καθώς τα τουριστικά λεωφορεία δεν θα μπορούν να κινηθούν χωρίς χρηματοδότηση.
Μάλιστα δηλώνει αντίθετη σε κάθε εισήγηση για μείωση των οφειλών από μεταφορές μαθητών που έχουν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο σχολικό έτος κατά 20% και τονίζει ότι θα αντιταχθεί σθεναρά σε τέτοιου είδους κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...