Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ......


Η τελευταια ευκαιρια για τη χωρα και το λαο της που λιμοκτονει, δεν ειναι, οπως πολυ ''εντεχνα'' μας ''σερβιρουν'' για ακομη μια φορα, η υποταγη μας στους τραπεζιτες, και το ξεκληρισμα του Ελληνικου λαου.
Η τελευταια ευκαιρια, ειναι τις μερες που θα ερθουν προς ψηφιση τα νεα μετρα, η νεα ταφοπλακα της κοινωνιας, να ειμαστε ολοι στους δρομους και να μην επιτρεψουμε την εκτελεση μας.
Ουτε λογια πλεον, ουτε θεωριες και αναλυσεις, ουτε απολογισμος των ''θυματων'' απο τον διαρκη πολεμο που εχουν κηρυξει, εναντια στη μικρη και τη μεσαια ταξη, εναντια στο μεγαλυτερο ''κομματι'' της κοινωνιας, εναντια σε αυτους, που με τον ιδρωτα και το αιμα τους, κρατανε ''ζωντανη'' τη χωρα.
Απο δω και μπρος, δεν θα πρεπει να μιλαμε με ''λογια'', αλλα με πραξεις, γιατι δυστυχως η ευτυχως, ενας λαος κρινεται απο αυτα που κανει και οχι απο αυτα που λεει και που στην ουσια δεν εχουν και νοημα.
Ολοι λοιπον στους δρομους τις ημερες της ψηφισης του ''πακετου'' χωρις φοβο, χωρις αλλη σκεψη στο μυαλο, παρα τη σκεψη για το παρων, το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας, που τα θελουν γραναζι στη μηχανη που θα δημιουργει πλουτο για τους λιγους και πονο και απεραντη θλιψη για τη κοινωνια.....
Ολοι στους δρομους για την Ελευθερια, τη Δημοκρατια, και τη κοινωνικη δικαιοσυνη.
Ολοι στους δρομους για να επαναφερουμε το χαμογελο στα χειλη και την ελπιδα στο βλεμμα μας.
Ολοι στους δρομους για να βαλουμε την αξιοπρεπεια και την περηφανεια μας, πανω απο το φοβο, την ανασφαλεια, την ταπεινωση και την υποταγη..
αλ.ανυ.α   αδεσμευτοι μαχητες των δρομων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...