Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ.


                                                                                                                                                                                              Φερτε στο μυαλο σας την εικονα, τη σημερινη εικονα των Ελληνων.      
Την ωρα που οι μεσιτες της πωλησης της χωρας και του Ελληνικου λαου, με υφος χιλιων καρδιναλλιων συσκεπτονται, αλλα δεν σκεπτονται καθολου, γιατι ηδη εχουν προαποφασισει ενα νεο σφαγιασμο των πολιτων αυτης της δυσμοιρης χωρας, εμεις, ολοι μας, ο καθενας μας με διαφορετικο μεριδιο ευθυνης, καθομαστε και με μεγαλη ''αγωνια'', περιμενουμε την νεα ετυμηγορια των τριων  δικτατορισκων που κανουν οτι κυβερνανε.

Οταν θα ανακοινωθουν τα νεα αυτα ''υποχρεωτικα μετρα αφου ''δεν ειχαμε αλλο δρομο'', και που ισως ειναι η ''τελευταια'' ευκαιρια για να ''σωθει'' ο τοπος, και που θα ειναι τα ''τελευταια'' μετρα που θα ληφθουν στη χωρα, θα τα ''αναλυσουμε'' θα κανουμε την επανασταση του μηνα απο το καναπεδακι μας, θα αναθεματισουμε τους κακους κυβερνωντες που για ακομη μια φορα μας ξεγελασαν, θα πιουμε ενα φραπεδακι για χαλαρωμα, μπορει να ριξουμε και κανενα μπινελικι στις φιγουρες των πολιτικων που θα κανουν τις εξαγγελιες των μετρων, της νεας σφαγης δηλαδη απο την τιβι και μετα τι;
Δεν πιστευω καποιοι απο εμας, να πιστευουν εστω και ως ανεκδοτο, οτι υπαρχει περιπτωση καποτε, να σταματησουν οι εντεταλμενοι των τραπεζιτων και της μερκελ, να στραγγαλιζουν ολο και περισσοτερο τον Ελληνικο λαο.
Δεν πιστευω οτι ακομη υπαρχουν πολιτες αυτης της χωρας, που δειχνουν εμπιστοσυνη και κανουν ''πλατες'' στους εντεταλμενους εντολοδοχους της τροικας και της μερκελ και που πραγματι ''μεσα'' τους, πιστευουν οτι αυτοι ''εργαζονται'' για το καλο της χωρας και των Ελληνων.
Μου ειναι αδιανοητο να πιστεψω, οτι ακομη καθομαστε και κοιταμε πελαγωμενοι, τον σφαγιασμο που υφισταται η χωρα και ο λαος μας, το σφαγιασμο που υφισταμεθα εμεις οι ιδιοι.
Ποτε επιτελους θα καταλαβουμε, οτι ολα αυτα τα τραγελαφικα που συμβαινουν γυρω μας, ολος αυτος ο αρμαγεδωνας που διαλυει την Ελληνικη κοινωνια, δεν πολεμιεται με τα αναθεματα και τις μουτζες στη τηλεοραση αλλα με πραξεις.
Αυτο το σκηνικο με τον κλασσικο Ελληνα που μουτζωνει και βριζει στο χαζοκουτι, θυμιζει εντονα τη σκηνη αυτη που ο πρωταγωνιστης, εχει με δολο κλειστει στο τρελλαδικο και κλεισμενος μεσα στο δωματιο της απομονωσης, φωναζει, χτυπιεται, καταριεται, αλλα δεν τον ακουει κανεις και εξω απο το δωματιο επικρατει η απολυτη σιωπη.
Καπως ετσι βλεπουν το θεμα και οι δικοι μας ''ψυχιατροι'', και οσο καταλαβαινουν οτι οι φωνες μας δεν πιανουν τοπο, οσο νοιωθουν τη σιωπη των αμνων, συνεχιζουν ανενοχλητοι τη σφαγη των αμνων...
Το θεμα και το ''στοιχημα'' σε ολα αυτα,ειναι ο ''ασθενης'' να μην πεσει σε κωμα και να μην καταφερουν ποτε να του βαλουν το ζουρλομαδυα, γιατι τοτε ολα, θα εχουν τελειωσει...
                                                                                                                                                                    Τασος  Καραγιωργος
Μελος του κινηματος αλ.ανυ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...