Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ....ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ!!!!!


Προώθηση της εξίσωσης των ειδικών φόρων κατανάλωσης στο υγραέριο κίνησης και το πετρέλαιο κίνησης…
Μαζί με τα νέα μέτρα έρχονται και έμμεσες αυξήσεις φόρων και μάλιστα μεγάλες που έρχονται να αποτελειώσουν την ήδη άδεια τσέπη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών.
Παράλληλα βέβαια έρχονται να τελειώσουν και την οικονομία της χώρας, όσο για την ανάπτυξη που ευαγγελίζονται ορισμένοι… με τέτοια μέτρα το μόνο που υπάρχει μπροστά μας είναι ύφεση, ύφεση και πάλι ύφεση.
Ένα από τα κρυφά μέτρα είναι και η προώθησης της εξίσωσης των ειδικών φόρων κατανάλωσης στο υγραέριο κίνησης και το πετρέλαιο κίνησης.!!!!!!!!!!!!!!!
Αναλυτικότερα, αυξάνεται ο ΕΦΚ του υγραερίου από 0,20 ευρώ στα 0,33 ευρώ, πάει δηλαδή στο 65% και έτσι η ουσιαστική επιβάρυνση για το υγραέριο κίνησης θα είναι 16 λεπτά!!!
Ενώ άγνωστο είναι το αν μελλοντικά έχουμε εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και στο υγραέριο θέρμανσης, με ότι αυτό βέβαια συνεπάγεται για χιλιάδες νοικοκιριά που μη μπορώντας να πληρώσουν το δυσβάσταχτο κόστος της θέρμανσης με πετρέλαιο επέλεξαν ως εναλλακτική λύση τις σόμπες υγραερίου
Βέβαια, ούτε λόγος ασφαλώς και για όσους από τους ιδιοκτήτες πραγματοποίησαν τους περασμένους μήνες την μετρατροπή του αυτοκινήτου τους σε υγραεριοκίνητο. Απόσβεση πάπαλα τώρα.
Να κάνουμε λόγο μήπως και για τους ιδιοκτήτες συνεργείων που ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ με σκοπό να αποκτήσουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τις μετατροπές αυτές. Πλήρης καταστροφή…
Ένα σχόλιο μας έρχεται στο μυαλό… Αίσχος!!!
Άσχετοι οικονομολόγοι της δεκάρας, καταστρέψτε μας μια και καλή να τελειώνουμε!!! Διότι τέτοια μέτρα μόνο καταστροφή φέρνουν τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο… όσο για τα παραμύθια περί ανάπτυξης, αλλού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...