Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Απαντηση σε καποιους ''αγνωστους'' στατιστικολογους


Καποιος πρωην συναγωνιστης μου στα ''αλ.ανυ.α'' με τον οποιο βρεθηκαμε εχθες και τα ψιλοειπαμε, μου ειπε οτι ''ακουσε'' πως τα ''αλ.ανυ.α'' ειναι σε 'ναρκωση'' και πως δεν ''βγαινουν'' στη ''σεντρα'' το τελευταιο διαστημα.
Του απαντησα λοιπον και απαντω και σε αυτους που πολυ θα θελανε απο τα ''αλ.ανυ.α'' να τα παρατησουνε,.
Αυτοι που τα εχουν παρατησει, ειναι καποιοι αμπελοφιλοσοφοι, επαναστατες της θεωριας και του μεζεδοπωλειου, που καμμια σχεση δεν εχουν οι ''αγωνες'' τους με τις πραγματικες αναγκες της κοινωνιας, την ''πραγματικη'' αντισταση'' την αλληλεγγυη και την ανυπακοη.
Αν λοιπον, ενδιαφερονται να μαθουν,για το αν πραγματικα τα ''αλ.ανυ.α'' κουραστηκαν, η βαρεθηκαν, η τους την ''εδωσε'' και τα παρατησαν, ας ρωτησουν τους εκατονταδες συμπολιτες μας, που βρηκαν αλληλεγγυη απο τα σημερινα μελη του κινηματος μας.
Ας ρωτησουν αυτους τους ανθρωπους που παιρνουν χαρη στο πεισμα, τη θεληση και την πραγματικη διαθεση αλληλεγγυης και ανυπακοης που δειχνουμε προς τους συμπολιτες μας, μια ''ανασα'' στη καθημερινοτητα τους, απο τις δρασεις και τις παρεμβασεις των μελων μας και που δεν ειναι ο καταλληλος χωρος το διαδυκτιο για να τις παραθεσουμε.
Ακουστε επαναστατες του τσιπουρου και της παπαρολογιας. Αν περιμενε η κοινωνια απο εσας στηριγμα, ζητω που καηκαμε.
Η σημερινη κοινωνια, δεν εχει αναγκη απο λογια αναλυσεις, επαναστατικες κορονες και κουφια μανιφεστα.
Εχει αναγκη απο σοβαροτητα, περισυλλογη, ανασυνταξη, δρασεις ουσιας, στοχευση, ''αγκαλιασμα'' αυτων των κοινωνικων ομαδων που για διαφορους λογους, εχουν ''αφοπλιστει'' και δεν μπορουν να σηκωσουν κεφαλι και προπαντων, συνειδητοποιηση απο ολους μας, για το που ειμαστε, που βαδιζουμε και τι πρεπει να κανουμε για να το αποτρεψουμε.
Ολες οι αλλες ''εξυπναδες'' ειναι για καταναλωση απο αυτους που εχουν συνηθισει να ζουν και να αναπνεουν με το ''οραμα'' της ''αποτυχιας'' του αλλου, αμελωντας τη δικη τους ανυπαρξια και ηλιθιοτητα.
Οι αγωνες, αν πραγματι θελει καποιος να πολεμησει, δινονται τη περιοδο που χρειαζεται και στο στιβο που διεξαγωνται και αν καποιοι αυτο, δεν μπορουν, η δεν θελουν να το καταλαβουν, δεν τους φταιει κανεις αλλος απο τον ιδιο τους τον εαυτο.....

1 σχόλιο:

  1. τα σχολια σου συναγωνιστη Τασο, ειναι ευστοχα και σταρατα. Ιδου η Ροδος ηδου και το πηδημα ! Εδω ειναι τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α !! δεν εφυγαν, δεν θα φυγουν, θα συνεχισουν να δρουν οπου το ζηταει η αναγκη του κοσμου , και η μερα, η ωρα, η στιγμη, ο τοπος, ειναι αυτα που καθοριζουν την δραση του Κινηματος. Τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α απολαμβανουν την αγαπη του κοσμου και νιωθουν την αλληλεγγυη μας. Τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α ειναι γερο "σκαρι " !!!! Αντεξε την φουρτουνα, αντεχει ακομα και θα αντεξει για πολυ καιρο , προς λυπηση καποιων που θα χαιρονταν αν διαλυονταν ! Τα ΑΛ.ΑΝΥ.Α ειναι ενα Κινημα καθαρο, γνησιο γιατι....εχει γνησιους και αληθινους σταρατους και με κακαλα συναγωνιστες !!!! Σε οποιον αρεσουμε , εδω ειμαστε.
    Κινημα Αλληλεγγυης,Ανυπακοης ,Ανατροπης, ΑΛ.ΑΝΥ.Α...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...