Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η Τσουρή για τη λίστα του ΣΔΟΕ............


Διαψεύδει ότι ελέγχεται από το ΣΔΟΕ η πρώην υφυπουργός θαλασσίων υποθέσεων, Ελπίδα Τσουρή, το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στην επίμαχη λίστα, τονίζοντας ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.
Για το συγκεκριμένο θέμα η πρώην βουλευτής, Ελπίδα Τσουρή, σε γραπτή δήλωσή της αναφέρει αναλυτικά τα εξής:
"Σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής μου διαδρομής, επέλεξα να απαντώ στις επιθέσεις, τις οποίες δεχόμουν, με πολιτικό τρόπο. Φαίνεται ότι κάποιοι εξέλαβαν αυτή τη στάση μου, ως αδυναμία και συνεχίζουν την ίδια τακτική. Τους απαντώ ότι το πάρτι τελείωσε. Άπαντες, όπου και αν βρίσκονται, όποιοι και αν είναι, ανώνυμοι ή επώνυμοι, θα πρέπει πλέον αυτοί να εξηγήσουν γιατί έχουν κάνει επάγγελμα την σπίλωση προσώπων και συνειδήσεων. Θα πρέπει να βγουν από το σκοτάδι και τη λάσπη, όπου κρύβονται, και να μιλήσουν δημόσια.
Ανήκω στους πολιτικούς που κατέβαλλαν μεγάλο τίμημα, με τη συμμετοχή τους στα κοινά, επαγγελματικό, οικονομικό και προσωπικό. Σε μια εποχή, λοιπόν κατά την οποία αγωνίζομαι για να αντιμετωπίσω αυτές τις συνέπειες, το ¨ χτύπημα ¨ που δέχθηκα, δεν μπορεί και δεν θα μείνει αναπάντητο.
Καλώ και προκαλώ όποιον χρησιμοποίησε τη γκαιμπελική μέθοδο της «ανώνυμης καταγγελίας» να μιλήσει με το όνομά του και να δώσει στη δημοσιότητα όσα στοιχεία διαθέτει.
Επειδή, όμως, δεν περιμένω από τρωκτικά να βγουν στο φως της ημέρας, θα εξαντλήσω όποια δυνατότητα έχω, προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος και γιατί έχει αναλάβει, κρυπτόμενος, την κατασυκοφάντηση μου, ακόμα και σήμερα.
Ήδη, έχω απευθυνθεί, προφορικά και εγγράφως, στις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ επίκειται άμεση προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Παράλληλα θα προσφύγω στις καθ’ ύλην αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως όλη η εξέλιξη της υπόθεσης, από την « ανώνυμη καταγγελία» έως το Υπουργείο Οικονομικών. Και, τέλος, ασφαλώς και θα ζητήσω τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές εντοπιστούν, απ’ όπου και αν προέρχονται.
Με αυτές μου τις ενέργειες, δεν θέλω μόνο να αμυνθώ προσωπικά, σε φαινόμενα κανιβαλισμού και ανθρωποφαγίας. Επιδιώκω να στείλω ένα πολύ ηχηρό μήνυμα προς την Πολιτεία, η οποία οφείλει να προστατεύσει όχι τα πρόσωπα, άλλα την ίδια τη λειτουργία των θεσμών και της Δημοκρατίας. Αν δεν το πράξει αυτό τώρα, στην πιο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, ας περιμένουμε τα χειρότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...