Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ...ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ........

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή μεταξύ χρυσαυγιτών βουλευτών και του βουλευτή της ΝΔ και πρώην συνδικαλιστή των αστυνομικών Δημήτρη Κυριαζίδη.

Κατά τη διαδικασία κύρωσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας τον περασμένο Φεβρουάριο, ο κ. Κυριαζίδης κατηγόρησε τους χρυσαυγίτες ότι χρησιμοποιούν τα ιερά σύμβολα, όπως η ελληνική σημαία, σαν «σκουπόξυλα» προκειμένου να προβούν σε βίαιες πράξεις.

Μάλιστα, κατέθεσε στα πρακτικά φωτογραφίες από τα επεισόδια στην Ραφήνα, όπου φαίνονται, όπως είπε, στελέχη της Χρυσής Αυγής να χτυπούν τους πάγκους των μικροπωλητών χρησιμοποιώντας την ελληνική σημαία.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας, αντέδρασαν οργισμένα και άρχισαν να φωνάζουν, εκτοξεύοντας κατηγορίες, όπως «είστε μασόνοι», «εσείς έχετε κάνει τη σημαία κ…πανο» και «κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορεί ότι δεν τιμούμε τα ιερά σύμβολα».

Ο προεδρεύων Λ. Γρηγοράκος τούς ζήτησε να σεβαστούν το χώρο. «Εδώ είναι Βουλή», τους είπε, αν και οι φωνές τους ακούγονταν μέχρι έξω στους διαδρόμους......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...