Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΕΡΓΙΑ 26-9-2012-Επεισόδια με μολότοφ και δακρυγόνα στην πλατεία Συντάγματος.........






ΟΙ......ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!!! ΤΑ.....ΖΩΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ  ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!
Μολότοφ και δακρυγόνα άρχισαν να πέφτουν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Στο κέντρο της πλατείας άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού. Οι διαδηλωτές απομακρύνθηκαν σταδιακά από το Σύνταγμα.

Προς στιγμήν πυρκαγιά απειλήθηκε μέσα στον Εθνικό Κήπο, στην πλευρά δίπλα στην Βουλή, επί της Αμαλίας, καθώς έπιασαν φωτιά δένδρα. Η φωτιά κατασβέστηκε έπειτα από παρέμβαση της Πυροσβεστικής......

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από την πλευρά του ξενοδοχείου Athens Plaza, στο τέρμα της Σταδίου, όταν οι κουκουλοφόροι άρχισαν να ρίχνουν «βροχή» από μολότοφ, πέτρες και ξύλα. Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο περίπτερο πάνω στην πλατεία.

Η επίθεση από τους κουκουλοφόρους συνεχίστηκε στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, και οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική.............

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και στην οδό Ερμού, αλλά και στην Αμαλίας απέναντι από την Εθνικό Κήπο, στην συμβολή με την Όθωνος.

Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα τρεις τραυματίες.

Μία ώρα μετά την έναρξη των επεισοδίων οι κουκουλοφόροι απωθήθηκαν προς την πλατεία Ομονοίας. Μικρή ένταση σημειώθηκε και στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου.

Περί τα 250 άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τη ΓΑΔΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου μεταφέρθηκαν οι προσαχθέντες των επεισοδίων.

Όπως ανακοινώθηκε, έγιναν 100 προσαγωγές και 20 συλλήψεις.

Νωρίτερα, δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές ξεκίνησαν από το Πεδίον του Άρεως και την Ομόνοια και έφτασαν στη Βουλή διαδηλώνοντας κατά του πακέτου των μέτρων ύψους 11,9 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...