Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Θα συνεδριάσουν χωρίς τη λίστα...


Χωρίς να διαθέτει τη λίστα του ΣΔΟΕ με τα ονόματα των πολιτικών που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό, θα συνεδριάσει αύριο η αρμόδια κοινοβουλευτική Επιτροπή για τον έλεγχο των οικονομικών κομμάτων και πολιτικών.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Θανάσης Νάκος, ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρης Πεπόνης τον ενημέρωσε εγγράφως ότι η διαβίβαση των στοιχείων στη βουλή θα γίνεται μόνο με την ολοκλήρωση του ελέγχου από το ΣΔΟΕ και εφόσον έχουν προκύψει μη σύννομα στοιχεία.

Εν τω μεταξύ, την αναστολή της άσκησης των καθηκόντων του ως προέδρου της Βουλής έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση που αφορά την εμπλοκή του σε καταγγελίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Από το πρωί έχει σειρά επαφών με τα προεδρεία των ΚΟ στα οποία θέτει τον προβληματισμό του για το πως μπορεί η Βουλή να διαχειριστεί αντίστοιχα περιστατικά καταγγελιών που αφορούν πολιτικά πρόσωπα . Την επίσπευση της διερεύνησης της υπόθεσης ζήτησε με δήλωση του και ο πρώην υπ Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος παράλληλα ζήτησε και τη σύσταση εξεταστικής επιτροπή της βουλής, προκειμένου να αποδειχθεί, όπως τονίζει, ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.
Πηγή : http://www.athina984.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...