Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Στα πλοκαμια της μαφιας...

Απο το περιφημο ''ντου'' στη βουλη τον Μαη του 2010, τοτε που σαν τρομαγμενα ποντικια οι ''χεσμενοι'' βουλευτες, καθιδροι και καταχλωμοι, παρακολουθουσαν απο....μεσα τις εξελιξεις και....συμφωνουσαν με το περιφημο συνθημα, να καει, να καει, το μπουρδελο η βουλη, που ''κραυγαζε'' ο λαος εξω απο το κοινοουλιο, δεχομενοι τις αντικειμενικες ευθυνες που διαχρονικα εχει το πολιτικο μας συστημα.
Τις διασημες ''κορονες'', που εκστομιζαν οι εθνοπατερες, κορονες δικαιωσης του αφιονισμενου λαου, ισως και υπο το φοβο του λυντσαρισματος, με ''πρωτοστατη' τοτε, τον απο σποντα αριστερο ψαριανο της δημαρ.
Τα απιθανα σλογκαν απο δηθεν αντικειμενικους δημοσογραφους τυπου παπαδακη....φερτε πισω τα κλεμμενα που στη πορεια, την κανανε γαργαρα.
Φτασαμε πολυ.....επιστημονικα και συντονισμενα, στη σημερινη συγχρονη τραγωδια που περναει το μεγαλυτερο κομματι του Ελληνικου λαου, το ''ομορφοτερο κομματι'' του Ελληνικου λαου.
Ξαφνικα και ως δια μαγειας, οι χθεσινοι υπολογοι για τη λεηλασια της χωρας και του λαου, βρεθηκαν σε θεση ισχυος και δικην δικαστων, εισαγγελεων και κριτων, ενοχοποιουν καταδικαζουν, κατασυκοφαντουν και διχαζουν, εναν ολοκληρο λαο, που το μονο λαθος που εχει κανει, ειναι πως δεν εστησε εγκαιρα κρεματορια και λαιμητομους στη πλατεια συνταγματος, για να αποδωσει....δικαιοσυνη.
Και τωρα τι;
Τωρα πλεον, ειναι τοσο μεγαλη η θολουρα και τοσο μπερδεμενη η κοινωνια, που οι μισοι, κατηγορουν τους αλλους μισους, οι φτωχοι τους πλουσιους, οι ιδιωτικοι υπαλληλοι τους δημοσιους, οι ''ντοπιοι'' τους αλλοδαπους, η μαννα το παιδι και το παιδι τη μαννα
Το αποτελεσμα;
Το βλεπουμε στη πραξη.
Οι θυτες, καταδικαζουν τα θυματα και η κοινωνια παρακολουθει με σοκ δεος, τη μεγαλυτερη σφαγη που εχει συντελεστει σε μια χωρα και ενα λαο, εν καιρω ειρηνης!!!!
Τα υπολοιπα, θα τα πουμε την ερχομενη Πεμπτη, μετα το τελος της γενικης απεργιας και αφου ''δουμε'' τη συμμετοχη και τον ''παλμο'' που θα εχει ο λαος σαν απαντηση σε ολα αυτα τα ''περιεργα'' που συμβανουν στη χωρα μας......
Καλο κουραγιο....Ελληνες.


Τασος Καραγιωργος


Μελος του κινηματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...