Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Δειτε το βιντεο, προβληματιστειτε, θυμωστε, κλαψτε, βριστε, χαρειτε οσοι εχετε απωθημενα με τους ''ανθρωπους'' αλλα δειτε το. Αξιζει νομιζω, να θαυμασετε το μεγαλειο ψυχης, που βγαζει αυτη η ''κακη'' δημοσια υπαλληλος, μια ακομη ''αποκληρη'' και ''στιγματισμενη'' για μερικους πατριδοκαπηλους, που τσιμπωντας απο την επιδημια του κοινωνικου αυτοματισμου, εχουν ισοπεδωσει τα παντα, εχουν στοχοποησει τα παντα, εχουν λειωσει στη κυριολεξια, αξιες και συνειδησεις προς τερψιν της κατοχικης κυβερνησης των προδοτων!!!!!!!!!!!!!!!!


Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012


Η εφοριακός που έκλαψε.....

Με δάκρυα στα μάτια η υπάλληλος της εφορίας στην Άνδρο διαμαρτύρεται κατά την διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου για την προαναγγελθείσα απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να κλείσει την ΔΟΥ του νησιού. «Οι παρούσες συνθήκες..


θα αναγκάζουν τον κόσμο να τρέχει. Αν τα πάντα θα γίνονται μέσα από μία κάρτα, τότε, ναι θα είμαστε περιττοί. Ο μισθός μας πάει στα μανάβικα, στο βενζινάδικο στους γιατρούς, στους δικηγόρους, διαχέεται στην υπόλοιπη κοινωνία».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελικά οι ''θεωρίες συνομωσίας'' δεν δείχνουν να είναι και τόσο θεωρίες, πόσο μάλλον συνομωσίας.

Ακου ρε φίλε έκπληξη. Βιολογικά εργαστήρια κατασκευής ιών στην Ουκρανία, προφανώς όχι για θεραπευτικούς λόγους και μάλιστα, χρηματοδοτούμε...